c

Studentprogram

Skanskas studentprogram vänder sig till dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och starta din karriär hos oss redan under sista året på din högskole- eller universitetsutbildning.

Studentprogram med extra allt

Vi erbjuder ett händelserikt år där både sommarjobb och exjobb ingår. Tillsammans med deltagare från hela Sverige får du ta del av inspirerande aktiviteter där lärande, personlig utveckling och nätverkande står i fokus. Allt för att du ska få den bästa starten på din framtid hos oss.

Två studentprogram

Vi erbjuder två studentprogram som löper parallellt med ditt sista år på din utbildning. Skanska 21 riktar sig till dig som studerar till civilingenjör och är inne på ditt fjärde utbildningsår med inriktning mot väg- och vatten, lantmäteri, samhällsbyggnad, arkitektur och teknik, arkitektur eller industriell ekonomi. Skanska P3 riktar sig till dig som studerar till högskoleingenjör inom bygg och anläggning eller fastighet och läser ditt andra år på din utbildning.

Skanska 21 för civilingenjörer

Studentprogrammet riktar sig till dig som studerar till civilingenjör och är inne på ditt fjärde utbildningsår.

Läs mer om Skanska 21

Skanska P3 för byggnadsingenjörer

Studentprogrammet riktar sig till dig som studerar till högskoleingenjör och är inne på ditt andra utbildningsår.

Läs mer om Skanska P3

Skanska P3 är Sveriges mest attraktiva studentprogram för högskoleingenjörer. Det enligt Karriärföretagens studentnätverk som består av cirka 10 000 aktiva studenter på Sveriges universitet och högskolor.

Läs mer på Karriärföretagen

Fler sidor som kan vara intressanta för dig

Senast uppdaterad: 2023-06-01