c

Karriär

Ofta förknippas karriärutveckling med att klättra högre upp i den hierarkiska karriärstrappan. Vi tror att det finns många vägar att gå. Vi utgår från dina personliga utvecklingsmål som möjliggör att du stannar hos oss. Prova något nytt fast inom samma bolag.

En verktygslåda med redskapen du behöver

Skanskas egna kompetenscenter erbjuder nära femtio utbildningar som ger våra medarbetare förutsättningar att utveckla rätt kompetens inom arbetsmiljö, ledarskap, byggteknik, kalkyl, inköp, planering och en rad andra viktiga områden.

Specialist javisst

Vill du fördjupa dina kunskaper inom ett visst område och bli specialist? Vi kan erbjuda dig vidareutveckling inom olika kärnkompetenser i projekt och produktion. Men även teknik, hälsa och säkerhet som är viktiga kliv i vår framtida utveckling och välmående.

Karriärmöjligheter

Byggverksamhet

Broar, vägar, bostäder eller skolor är exempel på vad vi bygger och utvecklar varje dag. Skapa liv i konstruktioner och bygg ett bättre samhälle med oss.

Projektutveckling

Vägar, sjukhus och bostäder är några av det projekt vi utvecklar och leder. Börja jobba på vår projektavdelning om du vill ta byggprojekt till nästa nivå med innovativa idéer.

Affärsutveckling

Utveckla vår verksamhet och samtidigt gör skillnad i människor vardag. Då är affärsutveckling på Skanska perfekt för dig.

Hållbarhet

Vår framtidsvision präglas av hälsosamma och resilienta platser. Det är en framtid som vi formar gemensamt där bidragen till en hållbar utveckling finns inbyggda i vardagslivet.

Affärsstöd och it

Verksamhetsstöden inom it står i centrum för allt vi gör. Utan dessa funktioner hade vi inte fungerat så effektivt som vi gör idag. Börja hos oss och gör skillnad i våra medarbetares vardag.

Ledning

Utan våra medarbetare hade vi inte varit det bolaget som vi vore idag. Människor är hjärtat i vår verksamhet. Har du förmågan att leda dig själv och andra? Då ska du söka några av våra ledande positioner.

Fler sidor som kan vara intressanta för dig

Senast uppdaterad: 2024-04-17