c

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsbolag och vi vill utveckla framtidens samhälle genom vår kunskap. Vill du hänga med på vår resa?

Arbetsområden

Skanska är ett stort företag med många möjligheter till specialisering inom olika arbetsområden. Här får du hjälp att hitta den roll som passar dig.

Arbetsområden inom Skanska

Studenter

Det finns många anledningar till varför Skanska utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Lär känna oss under din tid som student.

Information för dig som är student

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med någon på vår personalavdelning? Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. 

Här hittar du våra jobb-kontakter

Hur är egentligen Skanskas ingenjörer?

Skanska Sveriges vd Gunnar Hagman intervjuas av Emil Persson i första avsnittet av Ingenjörsfördomar.

Lyssna på tidigare programstudenter

Hakar, Emma och Elsa valde att parallellt med sin ingenjörsutbildning gå Skanskas studentprogram. I Jobcast delar de med sig om hur deras resa sett ut på Skanska och hur det var att gå från student till anställd hos oss.

Bronspris för kampanj

Kampanjen ”Vi letar efter dig som kanske inte letar efter oss” kammade igår hem en bronsmedalj på SM i Employer branding, Magnet Awards.  Tävlingen hyllar arbetsgivare som gör skillnad. Vi var nominerade i kategorin Attraktion.

Karriärföretag 2022

Karriärföretagen utser varje år Sveriges främsta arbetsgivare. Vi på Skanska är stolta över att återigen ha blivit utsedda till ett av Sveriges bästa karriärföretag.

Läs mer på karriarforetagen.se

HBTQ-certifikat

Under 2018 har medarbetare inom HR gått en grundläggande hbtq-utbildning. Certifikatet innebär en bekräftelse på att vi arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av alla personer utifrån ett hbtq-perspektiv. Under 2019 kommer fler enheter inom företaget att certifieras.