c

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsbolag och vi vill utveckla framtidens samhälle genom vår kunskap. Vill du hänga med på vår resa?

Lediga jobb

Vill du vara med i vårt nästa projekt? Vi söker dig som vill skapa ett mer hållbart samhälle tillsammans med oss. Spana in våra lediga jobb.

Hitta lediga jobb på Skanska

Karriär och utveckling

Vi erbjuder vi dig en rad utvecklingsmöjligheter som gör dig redo att ta nästa steg i din karriär. Oavsett var hos oss du ser dig själv i framtiden.

Din karriär och utveckling på Skanska

Arbetsområden

Skanska är ett stort företag med många möjligheter till specialisering inom olika arbetsområden. Här får du hjälp att hitta den roll som passar dig.

Arbetsområden inom Skanska

Studenter

Det finns många anledningar till varför Skanska utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Lär känna oss under din tid som student.

Information för dig som är student

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med någon på vår personalavdelning? Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. 

Här hittar du våra jobb-kontakter

Branschens bästa arbetsgivare

I den årliga undersökningen FöretagsBarometern har Skanska än en gång utsetts till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Undersökningen görs av Universum.

Karriärföretag 2020

Karriärföretagen utser varje år Sveriges främsta arbetsgivare. Vi på Skanska är stolta över att återigen ha blivit utsedda till ett av Sveriges bästa karriärföretag.

Läs mer på karriarforetag.se

HBTQ-certifikat

Under 2018 har medarbetare inom HR gått en grundläggande hbtq-utbildning. Certifikatet innebär en bekräftelse på att vi arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av alla personer utifrån ett hbtq-perspektiv. Under 2019 kommer fler enheter inom företaget att certifieras.