c

Sommarjobb hos Skanska

Att sommarjobba hos Skanska är en bra möjlighet att utöka dina teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet. Hos oss lär du känna ett av Sveriges största byggföretag samtidigt som vi får möjligheten att lära känna dig. Kanske det här kan vara starten på din framtid hos Skanska.

Sommarjobba med inriktning produktion och bygg

Vårt största behov för sommarjobb finns inom verksamhetsgrenarna med fokus på produktion. Där ingår Skanska Industrial Solutions, Hus samt Väg och anläggning.

Att sommarjobba hos oss är ett bra sätt att få en fot i branschen. Därför strävar vi efter att få sommarjobbare till våra olika verksamhetsgrenar.

Våra olika affärsområden

Skanska Industrial Solutions

Inom verksamhetsområdet Skanska Industrial Solutions arbetar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och maskinuthyrning, även kallat Skanska Rental.

Hus och fastigheter

Inom verksamhetsområdet Hus bygger vi bland annat bostäder, kommersiella fastigheter, industribyggnader, kontor och offentliga lokaler, såsom skolor och sjukhus.

Väg och anläggning

Inom verksamhetsområdet Väg och anläggning ägnar vi oss åt bland annat broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar.

Lediga sommarjobb

Här hittar du de sommarjobb vi har utannonserade just nu. Hittar du inga lediga tjänster så innebär det att vi tyvärr inte har några öppningar just nu. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Glöm inte att prenumerera på våra lediga jobb.

Prenumerera på lediga jobb

Fler sidor som kan vara intressanta för dig

Senast uppdaterad: 2024-02-21