Samhällsutvecklaren Skanska i Almedalen

Almedalen 2024 – Tillsammans för en bättre framtid

Vi är nyfikna på hur vi tillsammans, genom dialog, samarbeten och ständig utveckling, kan samverka för en bättre framtid. Därför är vi plats under Almedalsveckan.

I Almedalen träffas vi gärna för att samtala om den cirkulära omställningen, samhällsberedskap, energifrågan och samhällsutvecklingen i stort över en kopp kaffe och Gotlands godaste bullar i vår grönskande trädgård. Visst låter det intressant, bjud gärna in oss eller ta en kontakt för vidare planering.

Planerade seminarier och panelsamtal

Under veckan bjuder vi in till nedanstående panelsamtal och seminarier.

Trädgården som inspirerande mötesplats

Trädgården på Rostockergränd 4 är en plats som inspirerar till spännande och utvecklande samtal. Det gamla päronträdet anlades för över hundra år sedan och mullbärsträdet är ett av Visbys största.

Vad passar bättre än att under dessa träd samtala om hur vi utvecklar platser som främjar allt levande idag och vår framtid?

Visby är rosornas stad och de blommande rosenbuskarna ramar in trädgården. Bredvid dem kanske vi slår oss ner och utforskar potentiella samarbeten så att vi, genom att våga nya vägar tillsammans, kan öka tempot i genomförandet av klimatomställningen?

Vi ses i Almedalen

Anmäl ditt intresse till att träffa oss personligen

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Kontakt

Ska du til Almedalen?

Hör av dig så berättar vi om vad som händer hos oss och hur vi kan mötas under Almedalsveckan.

Sofie Jonsson

Projektledare

Emilie Schelin

Kommunikation och Public Affairs