c

Förmåner

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Det är anledningen till att Skanska i dag är ett världsledande projektutvecklings- och byggföretag. Vi visar våra medarbetare uppskattning genom fördelaktiga och trygga förmåner.

Försäkra dig och dina nära

Vi erbjuder bra försäkringar till alla som jobbar hos oss. Utöver den trygghet som försäkringen ger kan du även teckna en mycket förmånlig reseförsäkring för hela familjen.

Bli en del av Skanska

Köp aktier enkelt och förmånligt i Skanska. Alla kollegor kan ta del av vårt populära aktiesparprogram. Medarbetarna är tillsammans den femte största ägargruppen inom Skanska. 

Friskvårdsbidrag

Träna på gym, simma eller få massage. Friskvårdsbidraget kan användas till en mängd olika aktiviteter. Vi har även avtalspris på träningsställen runt om i Sverige.

Personlig hälsa

Höj din livskvalitet. Du får bättre pris på vissa behandlingar som faller utanför allmän sjukvård. Exempel är fertilitetsbehandlingar och korrigering av synfel.

Föräldrapenning

Vi uppmuntrar våra medarbetare att vara föräldralediga. Därför kan du få 90 procent av din ordinarie lön i upp till sex månader. Föräldrautfyllnaden är en viktig del av kollektivavtalet.

Benify

Benify är en plattform med mängder av fina erbjudanden hos olika butiker och företag. Det handlar om rabatter på allt från bilhyra och färg till hemelektronik och frisörer.

Förmåner som får dig att må bra

Värdesätter du, precis som vi gör, att må bra på jobbet och ha en trygg och säker anställning? Då tycker vi att du ska välja oss för din framtida karriär. Kika gärna på våra lediga jobb.

Lediga jobb
Senast uppdaterad: 2023-02-01