c

Vårt löfte är att bygga ett bättre samhälle

Tillgänglighet handlar om komfort

I Sverige finns över en 1,5 miljoner personer med någon form av funktionsnedsättning. Det är för dessa, och alla oss andra, som det finns regler om tillgänglighet.

Läs mer om hur Skanskas tillgänglighetsspecilist arbetar

Det oväntade fenomenet vid Sisjömotet

Mitt under projektet fick vårt arbete vid Sisjömotet söder om Göteborg hastigt avbrytas. Vägen skulle breddas men man hade stött på lera så flytande att en fem meter lång bräda kunde tryckas ner i marken med bara handkraft.

Här berättar Skanskas geotekniska expert om hur de löste problemet

Det handlar om din kontorsmiljö

Coworking: Dela kontor och glädje

Delningsekonomin ger oss tjänster för att dela bilar, semesterbostäder och nu även kontor. I den nya coworkingkulturen delar vi inte bara lokal, vi utbyter också idéer och har kul ihop.

Här får du veta mer om coworkingkidén

En del av det nya, expanderande Stockholm

Åtta våningar flexibilitet. Från cykelförråd till takterasser. Sthlm 04 är en del av Sthlm New Creative Spaces. Här skapas en miljö med kreativa förtecken för bland annat mode, IT, reklam, spel. media och musik.

Läs mer om kontorsfastigheten Sthlm 04, Hammarbybacken, Stockholm

Bygg en bättre framtid med oss

Vårt internationella ledarprogram

Skanska ILP är ett strategiskt rekryteringsprogram i samarbete med Arbetsförmedlingen. Programmet riktar sig till utrikesfödda ingenjörer i syfte att möta en stor efterfrågan av senior kompetens. Det är samtidigt en viktig del i vårt mångfaldsarbete.

Läs mer om Skanskas internationella ledarprogram, ILP

Vi vill se dig utvecklas

Därför erbjuder vi dig en rad utvecklingsmöjligheter som gör dig redo att ta nästa steg i din karriär. Oavsett var hos oss du ser dig själv i framtiden. Här kan du prova något nytt utan att byta företag.

Läs om karriär och utveckling inom Skanska

Lediga jobb

loading
Sök jobb

Press och nyheter

Pressmeddelanden

loading
Läs alla pressmeddelanden

Sociala medier