c

Förmåner

Medarbetarna är vår främsta styrka. De är anledningen till att Skanska i dag är ett världsledande projektutvecklings- och byggföretag. Vi vill visa vår uppskattning genom riktigt bra förmåner.

På Skanska är alla med och bidrar till smarta lösningar och lyckade projekt. Det är viktigt att du trivs på ditt jobb, men det är lika viktigt att ha balans i livet. Alla förmåner du kan läsa om här bidrar på olika sätt till detta.

Äg en liten bit av Skanska

Köp aktier enkelt och förmånligt i Skanska. Alla fast anställda kan ta del av vårt populära aktiesparprogram. Medarbetarna är den femte största ägargruppen inom företaget.

Förstärkt föräldrapenning

Det är viktigt att både pappor och mammor är föräldralediga. Därför kan du få 90 procent av din ordinarie lön i upp till sex månader. Föräldrautfyllnaden är en viktig del av kollektivavtalet. Skanska uppmuntrar även föräldrar på andra sätt att vara hemma med sina barn.

Friskvårdsbidrag

Träna på gym, simma, få massage. Friskvårdsbidraget kan användas till en mängd olika aktiviteter. Vi har även avtalspris på träningsställen runt om i Sverige.

Personalkortet kommer lastat...

… med mängder av fina erbjudanden hos olika butiker och företag. Det handlar om rabatter på allt från bilhyra och färg till hemelektronik och frisörer.

Ögonoperation och fertilitetsbehandling

Höj din livskvalitet. Du får bättre pris på vissa behandlingar som faller utanför allmän sjukvård. Exempel är fertilitetsbehandlingar och korrigering av synfel.

Försäkra dig och dem du älskar

Vi har lyckats förhandla fram bra försäkringar till våra medarbetare. Exempelvis kan du teckna en mycket förmånlig reseförsäkring för hela familjen.

Senast uppdaterad: 2017-04-05