c

NKS Showroom

I NKS Showroom får du en inblick i projektet Nya Karolinska Solna. Med hjälp av bild, film och en interaktiv modell får du veta mer om hur vi bygger Nya Karolinska Solna och framtidens hälso- och sjukvård. Det är en utställning för dig som är intresserad av Sveriges största byggprojekt, sjukvård, arkitektur, stadsutveckling mm. NKS Showroom öppnade i januari 2012 och drivs av Stockholms läns landsting tillsammans med Skanska.

För enskilda besökare eller mindre grupper, går det utmärkt att komma hit utan förbokning under de allmänna öppettiderna enligt nedan (fri entré).

Gruppbokningar

För grupper ordnar vi guidade visningar till en mindre kostnad, där behållningen går till Lekterapin på Karolinska Universitetssjukhuset. (Guidade visningar för skolor och universitet är gratis.) I samband med visningen finns det också möjlighet att boka möteslokal. I NKS Showroom finns två alternativ – ett mindre, avskilt konferensrum med plats för ca 10 personer samt ett "öppet rum" i utställningslokalen med plats för ca 25 personer. Vid båda alternativen finns möjlighet att visa presentationer via projektor samt att servera lättare förtäring. Dessa två mötesrum är tillgängliga utan kostnad.

Vid behov av ett större mötesrum finns möjligheten att hyra i KS-Restaurangen / Sodexho som ligger på våningen ovanför NKS Showroom. Här finns plats för ca 50 personer och möjlighet att beställa förtäring. Vi hjälper till med kontakt och bokning men kostnaden administreras av Sodexho mot offert.

Öppettider:

NKS Showroom har semesterstängt:
Vecka 28-31, dvs från måndag 6 juli till söndag 2 augusti 2015.
Vi öppnar åter måndagen den 3 augusti kl 12.00.

Måndag - fredag

kl 08.30-11.00 reserverat för bokade besök
kl 12.00-15.30 öppet för allmänheten
kl 15.30-17.00 reserverat för bokade besök

Kontakt

Om du har frågor eller vill göra en gruppbokning, kontakta Katarina Monhagen, utställningskoordinator i NKS Showroom.
Telefon: 010-448 78 88, e-post: Contact

Hitta hit:

NKS Showroom ligger till höger om huvudentrén till Karolinska Universitetssjukhuset Solna, i samma byggnad och ingång som KS-Restaurangen. Hämta karta (PDF).

Hit kan du komma med buss nr 3, 59, 73, 506, 507, 508 och 607.

Parkeringsplatser inom sjukhusområdet är mycket begränsat och är i första hand avsedda för patienter till Karolinska Universitetssjukhuset.

Välkommen!

Senast uppdaterad: 2017-03-07