c

Vårt löfte är att bygga ett bättre samhälle

Funktionsvariationer välkomnas

Genom Skanskas samarbete med Samhall får personer med olika funktionsvariationer testa att jobba inom bygg. Det betyder mycket för personerna och förändrar samhällets syn på funktionsnedsättningar.

Läs mer om Skanskas samarbete med Samhall

Byggnad inspirerad av Kebnekajse

Den nya hotellbyggnaden i Kiruna har både en mjuk och en taggig sida – precis som Sveriges högsta berg. Med sina 13 våningar erbjuder den en milsvid utsikt över fjällvärlden. Hotellbygget är en del i den pågående stadsflytten.

Läs mer om Kirunas nya landmärke

Stålet får Hisingsbron att ta form

Den senaste stålleveransen innehöll sidospann, längsgående balkar som ska bli botten för brobanan. Med stålets ankomst tar bygget över vatten verklig fart och snart kommer bron ses resa sig ur Göta älv i Göteborg.

Läs mer om stålet på Hisingsbron i Göteborg

Det handlar om din kontorsmiljö

Epic byggt med upcyclat material

Vad innebär upcyclade material? Det kan handla om gamla tegelfasader som blir till nya eller betong från våra egna projekt. Att rivningsmateial förvandlas till nya råvaror är en win-win för både miljö och entreprenör. Atriumets gatuplan präglas av grönska och ytor för möten och arbete.

Läs mer om upcycling i kontorsfastigheten Epic

Bygg en bättre framtid med oss

Ansök till våra studentprogram

Starta framtiden tillsammans med oss. Genom våra studentprogram får du värdefull erfarenhet av att jobba i byggbranschen. Programmen riktar sig till dig som studerar till civilingenjör och högskoleingejör.

Läs mer och ansök till studentprogrammen

Skanskagymnasiet fyller 10 år

Under dessa 10 år har Skanskagymnasiet etablerat sig som en skola med en högkvalitativ utbildning. Cirka 150 elever har idag en aktiv anställning inom Skanska. Från starten fram tills nu har skolan haft 551 elever från 161 orter.

Stort Grattis på 10-årsdagen

Lediga jobb

loading
Sök jobb

Press och nyheter

Pressmeddelanden

loading
Läs alla pressmeddelanden

Kalender

Inga kommande händelser

Kalender

Sociala medier