c

Kommande projekt hyresbostäder

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya projekt runt om i landet. Just nu planerar vi lägenheter i olika storlekar och i olika områden. Läs mer om våra kommande projekt och se om du hittar något som passar just dig.

Errarps ängar, Ängelholm – radhuskaraktär i hyresrätt

Strax norr om centrala Ängelholm, med havet i väster och landsbygden i öster, bygger Skanska ett nytt levande kvarter med hyresbostäder, bostadsrätter och äldreboende. Errarps ängar har direkt anknytning till kollektivtrafiken som tar dig till Ängelholms station på 15 min. Här kan du leva bekvämt för livets olika faser, nära stad, land och hav.
Inom det nya kvarteret bygger Skanska 32 hållbara hyresbostäder i två plan. Lägenheterna som är på 3 – 4 rum och kök, håller en genomgående hög standard, med yteffektiva planlösningar och hög funktionalitet i en modern stil. Alla lägenheter erbjuder antingen balkonger eller uteplats med egen täppa.
De fyra bostadshusen omsluter en grön innegård med plats för lek och granngemenskap. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats i markplan.

Fakta

Antal lägenheter: 32
Antal rum: 3-4  rum, 69 kvm respektive 85 kvm
Parkeringsplatser: 32
Byggstart: Kvartal 3 2019
Preliminär inflyttning: Dec 2020

Kv Soluppgången, Hovshaga – hög standard och miljöklassade

I Hovshaga planerar Skanska Hyresbostäder för Kv Soluppgången som kommer innehålla 60 lägenheter och en förskola fördelat på tre huskroppar. Lägenheterna kommer följa vår höga standard samt vara miljöklassade enligt Skanska Grön Hyresbostad.

Projektet kommer innehålla allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök, med en tyngdpunkt på 2 rum och kök och 3 rum och kök.

Kv Soluppgången ligger i området Hovshaga, cirka 3 km från centrala Växjö. I Hovshaga finns ett centrum med bland annat ICA, vårdcentral och bibliotek. I området finns också tre kommunala grundskolor F-6 samt flera förskolor.

Planerad inflyttning är Q3-Q4 2020

Lägenhetsfördelning

2st 1 rok
35st 2 rok
15st 3 rok
8st 4 rok

Sjösättningen, Västra Hamnen – mitt i och nära till allt

Vid Stora Varvsgatan, mitt i Västra Hamnen, planerar Skanska Hyresbostäder för 65 moderna och yteffektiva lägenheter. Här bor du i ett av Malmös mest attraktiva områden med gångavstånd till hav, kultur, kommunikationer, parker och restauranger. Lägenheterna kommer vara på 1 - 4 rum och kök och ha en genomgående hög standard. Kvarteret får en grön, skyddad innegård med plats för lek och gemenskap och parkering kommer att finnas i kvarterets källargarage.

Läget mitt i Västra hamnen gör att det är nära till det mesta - tvärs över gatan ligger t ex Masttorget med IcaMaxi, Systembolaget, butiker och restauranger. Även kommunikationerna till andra delar av staden är utmärkta med stadsbuss och cykelvägar direkt utanför huset och med centralstationen på promenadavstånd bara 15 min bort. Andra fördelar är närheten till skola och förskolor, bad och parker samt STPLN med sina kreativa verkstäder, Cykelköket och inte minst en skatepark i världsklass.

Byggstart är planerad till början av 2019 och inflyttning preliminärt våren 2021.

Senast uppdaterad: 2019-02-28