c

Kommande projekt hyresbostäder

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya projekt runt om i landet. Just nu planerar vi lägenheter i olika storlekar och i olika områden. Läs mer om våra kommande projekt och se om du hittar något som passar just dig.

Silverdal, Murklan - naturnära läge intill city

I Silverdal planerar Skanska Hyresrätter att bygga cirka 70 lägenheter. Silverdal är beläget i Sollentuna kommun cirka 10 kilometer norr om centrala Stockholm. Det planeras för tre stycken trevåningshus med underliggande garage. Husen byggs som loftgångshus i halvprefab med putsad fasad och fasadraster. Lägenheterna är i huvudsak två och tre rum och kök.

Trädgårdsstaden Silverdal har ett naturnära läge med gångavstånd till Edvikens strandpromenad, badplatser och skridskoisar. Trots närheten till den lugna naturen är det nära till Stockholms innerstad och Silverdal har mycket bra kollektiva kommunikationer med täta bussavgångar samt närhet till pendeltåget i Helenelund. Silverdal har ett bra lokalt utbud av service med närlivs, restauranger, gym, frisör samt flera skolor och förskolor.

Preliminär byggstart är i maj 2016 och inflyttning runt årsskiftet 2017/18. 

Senast uppdaterad: 2017-12-29