c

Kommande projekt hyresbostäder

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya projekt runt om i landet. Just nu planerar vi lägenheter i olika storlekar och i olika områden. Läs mer om våra kommande projekt och se om du hittar något som passar just dig.

Sjösättningen, Västra Hamnen – mitt i och nära till allt

Vid Stora Varvsgatan, mitt i Västra Hamnen, planerar Skanska Hyresbostäder för 65 moderna och yteffektiva lägenheter. Här bor du i ett av Malmös mest attraktiva områden med gångavstånd till hav, kultur, kommunikationer, parker och restauranger. Lägenheterna kommer vara på 1 - 4 rum och kök och ha en genomgående hög standard. Kvarteret får en grön, skyddad innegård med plats för lek och gemenskap och parkering kommer att finnas i kvarterets källargarage.

Läget mitt i Västra hamnen gör att det är nära till det mesta - tvärs över gatan ligger t ex Masttorget med IcaMaxi, Systembolaget, butiker och restauranger. Även kommunikationerna till andra delar av staden är utmärkta med stadsbuss och cykelvägar direkt utanför huset och med centralstationen på promenadavstånd bara 15 min bort. Andra fördelar är närheten till skola och förskolor, bad och parker samt STPLN med sina kreativa verkstäder, Cykelköket och inte minst en skatepark i världsklass.

Byggstart är planerad till början av 2019 och inflyttning preliminärt våren 2021.

Senast uppdaterad: 2018-12-27