c

Kommande projekt hyresbostäder

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya projekt runt om i landet. Just nu planerar vi lägenheter i olika storlekar och i olika områden. Läs mer om våra kommande projekt och se om du hittar något som passar just dig.

Malmö, Gottorps Allé Bunkeflo

I södra delarna av Malmö ligger det populära området Bunkeflo. Här bor man i ytterkant av staden nära hav och åker och har samtidigt bara fem minuters cykelväg till Hyllie Station som är en knutpunkt för tåg och buss. Utanför går bussen till både till Limhamns centrum och Hyllie Station.

Här planerar Skanska Hyresbostäder att uppföra ett modernt och miljöriktigt bostadshus med 52 hyreslägenheter och 3 lokaler. De ljusa och väldisponerade lägenheterna är genomgående och har entrébalkonger eller uteplatser i bästa läge.

Huset inrymmer lägenheter från två rum och kök upp till 4 rum och kök. Samtliga lägenheter håller en genomgående hög standard.

I anslutning till kvarteret finns lekplatser i området som gemensamt kan utnyttjas av de boende i området. Precis söder om projektet ligger en nybyggd skola för klass 1-9.

Lomma - Nära hav och stad

Vid infarten till Lomma kommer Skanska Hyresbostäder under 2016/2017 att bygga cirka 110 hyreslägenheter. Lägenheterna har mellan två och fyra rum och kök. Alla har uteplats eller balkong i sydvästläge för sköna stunder i solen. Genomtänkta planlösningar med gedigna material ger ett bekymmersfritt boende. De översta våningarna bjuder på vacker utsikt över sundet.

Den grönskande utemiljön har utformats för att stimulera till lek, umgänge och trivsel. I närområdet finns bland annat restaurang och mataffär; här planeras också en ny förskola.

Läget kan knappast bli bättre. Lomma centrum och populära Lomma Beach ligger bara fem minuter cykeltur bort. Både Lunds och Malmös centrum når du på 10 minuter med bil eller 20 minuter med cykel. En busshållplats med hög turtäthet ligger endast två minuters promenad bort. Kort sagt: här är det nära till allt. Inflyttning är beräknad till 2018.

Silverdal, Murklan - naturnära läge intill city

I Silverdal planerar Skanska Hyresrätter att bygga cirka 70 lägenheter. Silverdal är beläget i Sollentuna kommun cirka 10 kilometer norr om centrala Stockholm. Det planeras för tre stycken trevåningshus med underliggande garage. Husen byggs som loftgångshus i halvprefab med putsad fasad och fasadraster. Lägenheterna är i huvudsak två och tre rum och kök.

Trädgårdsstaden Silverdal har ett naturnära läge med gångavstånd till Edvikens strandpromenad, badplatser och skridskoisar. Trots närheten till den lugna naturen är det nära till Stockholms innerstad och Silverdal har mycket bra kollektiva kommunikationer med täta bussavgångar samt närhet till pendeltåget i Helenelund. Silverdal har ett bra lokalt utbud av service med närlivs, restauranger, gym, frisör samt flera skolor och förskolor.

Preliminär byggstart är i maj 2016 och inflyttning runt årsskiftet 2017/18. 

Senast uppdaterad: 2017-02-08