c

Skanska och Sweco korar Årets samhällsutvecklare 2016

Jakob Eriksson, student vid Luleå Tekniska Universitet, är Årets samhällsutvecklare 2016. Utmärkelsen är nyinstiftad och delas ut av Skanska och Sweco för andra året i rad. Priset består av 10 000 kronor samt praktikperioder på både Skanska och Sweco.

Årets samhällsutvecklare 2016, Jakob Eriksson, student vid Luleå Tekniska Universitet.

Vinnaren av Årets samhällsutvecklare 2016 tillkännagavs i samband med Universum Awards tidigare i veckan med motiveringen:

Årets samhällsutvecklare 2016 är en sann lagspelare som bidragit med nytänkande idéer kopplat till hållbar samhällsutveckling samtidigt som hen visat på en personlig mognad, en god kommunikation förmåga och inkluderande ledarskap.

Jakob är just nu inne på sitt sista år som civilingenjörsstudent inom väg- och vattenbyggnad och har valt att fördjupa sig inom jord och bergbyggnad där geoteknik och bergmekanik är framträdande ämnen. 

- Jakob är som person väldigt driven och trygg i sig själv och bidrar med nya perspektiv när det kommer till hållbar samhällsutveckling. Det ska bli spännande att följa Jakob under hans praktikperiod hos oss på Skanska, säger Ann Ericsson, employer branding chef på Skanska Sverige. 

Grattis Jakob och lycka till!

Senast uppdaterad: 2016-03-18

Rekommenderad läsning