c

Ett tryggare Järva

Förra året medverkade Skanska för första gången på Järvaveckan. I juni kommer vi tillbaka för att återigen ta ställning för att planera och bygga in trygghet i bostadsområden och städer.

Skanskas seminarium under Järvaveckan 2018. Vår vd Gunnar Hagman finns på plats även i år.

Sedan lång tid tillbaka har Skanska arbetat aktivt i Järvaområdet i Stockholm. En av Skanskas grundvärderingar är att värna om livet. Vi bryr oss om både människor och miljö. Ett sätt att gå från ord till handling är att återigen delta i Järvaveckan, som arrangeras av den ideella föreningen The Global Village. Syftet med veckan är att minska avståndet mellan medborgarna och förtroendevalda samt att skapa en dialog mellan samhällsaktörer och medborgare.

Järvaveckan pågår mellan den 12 och 16 juni på Spånga IP

Onsdagen den 12 juni kl. 17:30-18:30 står Skanska återigen som värd för ett fördjupat seminarium på temat Så bygger vi tillsammans ett tryggare Järva.

Cornelis Uittenbogaard från Tryggare Sverige kommer att vara moderator. I panelen medverkar Gunnar Hagman, vd för Skanska Sverige, tillsammans med Emilia Bjuggren (S), Oppositionsborgarråd Stockholms stad och Jan Jönsson (L), socialborgarråd, Stockholms stad. Deltar gör också Anna Broman som är hållbarhetschef på Areim samt Amir Sajadi, vd på Järvaskolan.

Läs mer om seminariet Så bygger vi tillsammans ett tryggare Järva
Läs mer om Järvaveckan
Skanska är även på plats under Almedalsveckan. Nyfiken på vad som händer där? Läs mer på vår Almedalensida.

Senast uppdaterad: 2019-06-04

Rekommenderad läsning