c

Sommarjobb

Ta tillfället att utöka din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet genom att söka ditt sommarjobb på Skanska. Hos oss får du lära känna ett av världens främsta byggföretag samtidigt som vi lär känna dig. Kanske är det starten på din framtida utveckling inom Skanska.

Vi erbjuder främst sommarjobbsplatser inom vår produktionsverksamhet: Skanska Industrial Solutions, Hus samt Väg och Anläggning. Vi ser sommarjobb som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare och därför gör vi ett noggrant urval bland ansökningar.

Under din tid som sommarjobbare får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar hårt för att din tid hos oss ska bli både spännande och lärorik.

Se gärna våra filmer nedan, för att få en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom respektive verksamhet:

Hus

Inom verksamhetsområdet Hus bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter, industribyggnader och offentliga lokaler, såsom skolor och sjukhus.

Väg och anläggning

Inom verksamhetsområdet Väg och anläggning ägnar vi oss åt bland annat broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar.

Skanska Industrial Solutions

Inom verksamhetsområdet Skanska Industrial Solutions arbetar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.

Ansökningsprocessen

Årets ansökningsperiod är nu över. Vi öppnar ansökan till sommarjobb 2021 under december månad. Vill du bli kontaktad när nästa ansökningsperiod öppnar?

Registrera dig i vår talangpool
Senast uppdaterad: 2020-03-02