c

Sommarjobb

Ta tillfället att utöka din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet genom att söka ditt sommarjobb på Skanska. Hos oss får du lära känna ett av världens främsta byggföretag samtidigt som vi lär känna dig. Kanske är det starten på din framtida utveckling inom Skanska.

Under din tid som sommarjobbare får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar hårt för att din tid hos oss ska bli både spännande och lärorik samtidigt som du får ta del av vårt säkerhets- och arbetsmiljöarbete som är ryggraden i vår verksamhet.

Vi erbjuder främst sommarjobbsplatser inom vår produktionsverksamhet: Skanska Industrial Solutions, Hus samt Väg och Anläggning. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland ansökningar.

Se gärna våra filmer om respektive verksamhet nedan:

Hus

Inom verksamhetsområdet Hus bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter, industribyggnader och offentliga lokaler, såsom skolor och sjukhus. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet.

Väg och anläggning

Inom verksamhetsområdet Väg och anläggning ägnar vi oss åt bland annat broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet.

Skanska Industrial Solutions

Inom verksamhetsområdet Skanska Industrial Solutions levererar vi bergmaterial, asfalt, betong samt genomför vägunderhåll och beläggningsarbeten. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet. 

Ansökningsprocessen

Ansökan till sommarjobb 2018 är stängd och öppnar igen i januari 2019.

Senast uppdaterad: 2018-02-19