c

Sommarjobb

Ta tillfället att utöka din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet genom att söka ditt sommarjobb på Skanska. Hos oss får du lära känna ett av världens främsta byggföretag samtidigt som vi lär känna dig. Kanske är det starten på din framtida utveckling inom Skanska.

Under din tid som sommarjobbare får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar hårt för att din tid hos oss ska bli både spännande och lärorik samtidigt som du får ta del av vårt säkerhets- och arbetsmiljöarbete som är ryggraden i vår verksamhet.

I år erbjuder vi sommarjobbsplatser inom vår produktionsverksamhet: Skanska Industrial Solutions, Hus samt Väg och Anläggning. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland ansökningar.

Se gärna våra filmer om respektive verksamhet nedan:

Hus

Inom verksamhetsområdet Hus bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter, industribyggnader och offentliga lokaler, såsom skolor och sjukhus. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet.

Väg och anläggning

Inom verksamhetsområdet Väg och anläggning ägnar vi oss åt bland annat broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet.

Skanska Industrial Solutions

Inom verksamhetsområdet Skanska Industrial Solutions levererar vi bergmaterial, asfalt, betong samt genomför vägunderhåll och beläggningsarbeten. I filmen får du en känsla för hur det är att arbeta som junior tjänsteman inom just denna verksamhet. 

Ansökningsprocessen

Du ansöker genom länken nedan som tar dig till vår ansökningsportal. Vi vill att din ansökan innehåller:

  • CV
    Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser.
  • Personligt brev
    Var tydlig med på vilken ort du önskar arbeta samt under vilken tidsperiod. Beskriv också gärna varför du vill sommarjobba på Skanska.
  • Betyg
    Utdrag på hittills avklarade studier.
Ansök här

Sista ansökningsdatum är 2018-02-15. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.

Tänk på att du måste gå in på länken via en dator. Du kan alltså inte ansöka via din mobiltelefon. Om länken inte fungerar i Internet Explorer, testa en annan webbläsare. Alternativt rensa ditt cashminne och försök igen.

Vi ser framemot din ansökan!

Senast uppdaterad: 2017-03-31