c

Höst- och vårpraktik

Vill du praktisera på ett av världens främsta bygg- och projektutvecklingsbolag? Vi tar emot praktikanter under både vår- och hösttermin. Praktik på Skanska ger dig möjligheten att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter.

Under din praktik får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar hårt för att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och för att du ska få en bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Vi erbjuder praktikplats till dig som studerar vid högskola och universitet. Du som går en yrkeshögskoleutbildning och har en del av utbildningen förlagd till en arbetsplats i form av lärande i arbetet (LIA) kan också få praktikplats hos oss. Vi prioriterar de studenter som har praktik som en del av sin utbildning.

Vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare och gör därför vi ett noggrant urval bland ansökningar. De flesta av våra praktikplatser finns inom produktion, men även på avdelningar som till exempel miljö, teknik, inköp, kalkyl och projektutveckling.

Har vi inte någon praktikplats som passar dig tillgänglig just nu? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyfiken på Skanska. Om du går vidare till vår karriärssida för lediga jobb kan du registrera din intresseanmälan och vara tillgänglig för våra rekryterare runt om i Sverige.

Senast uppdaterad: 2020-03-02