c

Årets samhällsutvecklare

Vill du utveckla samhället tillsammans med oss? Skanska och Sweco har en gemensam vision om ett hållbart samhälle och har länge samarbetat i frågor rörande hållbar samhällsutveckling. För fjärde året i rad delar vi gemensamt ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare.

Hussein Chith, vinnare av Årets samhällsutvecklare 2017

Vi på Skanska och Sweco skulle önska att fler satte hållbar samhällsutveckling högst på dagordningen. Därför delar vi, tillsammans med Sweco ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare 2018. För att själv tävla, nominera en vän eller själv bli nominerad ska du studera till högskoleingenjör/civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område och kunna visa på ett stort intresse för hållbar samhällsutveckling.

Vad är vinsten?

Som finalist blir du inbjuden att medverka vid prisceremonin på Universum Awards den 21 mars 2018. Under galamiddagen har du möjlighet att stifta bekantskap med några av våra högsta chefer och specialister. Mot kvällens slut tillkännages Årets samhällsutvecklare 2018. Förutom äran får vinnaren en elcykel och en lunch med representant från både Skanska och Sweco inom valfritt hållbarhetsområde.

Senast uppdaterad: 2017-11-21