c

Årets samhällsutvecklare

Vill du utveckla samhället tillsammans med oss? Skanska och Sweco har en gemensam vision om ett hållbart samhälle och samarbetar i frågor rörande hållbar samhällsutveckling. För sjätte året i rad delar vi gemensamt ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare.

Vinnargruppen från casedagen 2020. Under casedagen delas de nominerade in i grupper där de arbetar med en innovativ och hållbar lösning. Skanska och Swecos expertjury utser därefter vilken grupp som genererat den mest kreativa, innovativa och heltäckande lösningen. De tre finalisterna utses i efterhand baserat på individuella bedömningar.

Vi på Skanska och Sweco önskar att fler satte hållbar samhällsutveckling högst på dagordningen. Därför delar vi tillsammans med Sweco ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare. För att själv tävla, nominera en vän eller själv bli nominerad ska du studera till högskoleingenjör/civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område och dela vårt intresse för hållbar samhällsutveckling.

Vad är vinsten?

Som finalist blir du inbjuden till prisceremonin på Universum Awards tillsammans med representanter från både Skanska och Sweco. Mot kvällens slut tillkännages Årets samhällsutvecklare. Vinnaren av utmärkelsen mottar en prissumma på 10 000kr och bjuds in till ett karriärsbesök på Skanska och Sweco.

Ansökningsperioden till Årets samhällsutvecklare har nu stängt. Nästa ansökningsperiod inför 2021 öppnar igen i december. Hoppas vi får se din ansökan då!

Senast uppdaterad: 2020-02-11