c

Årets samhällsutvecklare

Vill du utveckla samhället tillsammans med oss? Skanska och Sweco har en gemensam vision om ett hållbart samhälle och har länge samarbetat i frågor rörande hållbar samhällsutveckling. För femte året i rad delar vi gemensamt ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare.

2019 års deltagare på casedagen för årets samhällsutvecklare. Under casedagen utvecklar studenterna en vision enligt ett case som de tilldelas, därefter utses tre finalister i nomineringen.

Vi på Skanska och Sweco skulle önska att fler satte hållbar samhällsutveckling högst på dagordningen. Därför delar vi, tillsammans med Sweco ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare 2019. För att själv tävla, nominera en vän eller själv bli nominerad ska du studera till högskoleingenjör/civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område och kunna visa på ett stort intresse för hållbar samhällsutveckling.

Vad är vinsten?

Som finalist blir du inbjuden att medverka vid prisceremonin på Universum Awards den 20 mars 2019. Under galamiddagen har du möjlighet att stifta bekantskap med några av våra högsta chefer och specialister. Mot kvällens slut tillkännages Årets samhällsutvecklare 2019. Förutom äran bjuds vinnaren på en frukost den 21 mars med ledande personer från Skanska och Sweco, ett mentorskap på 6 månader med relevant person från Skanska eller Sweco samt en prissumma på 10 000kr.

Ansökan till Årets samhällsutvecklare 2019 har nu stängt men öppnar igen i november.

Senast uppdaterad: 2019-02-11