c

Årets samhällsutvecklare

Vill du utveckla samhället tillsammans med oss? Skanska och Sweco har en gemensam vision om ett hållbart samhälle och samarbetar i frågor rörande hållbar samhällsutveckling. För sjätte året i rad delar vi gemensamt ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare.

2019 års deltagare på casedagen för årets samhällsutvecklare. Under casedagen utvecklar studenterna en vision enligt ett case som de tilldelas, därefter utses tre finalister i nomineringen.

Vi på Skanska och Sweco önskar att fler satte hållbar samhällsutveckling högst på dagordningen. Därför delar vi tillsammans med Sweco ut utmärkelsen Årets samhällsutvecklare 2020. För att själv tävla, nominera en vän eller själv bli nominerad ska du studera till högskoleingenjör/civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område och dela vårt intresse för hållbar samhällsutveckling.

Vad är vinsten?

Som finalist blir du inbjuden till prisceremonin på Universum Awards torsdagen den 19 mars 2020 tillsammans med representanter från både Skanska och Sweco. Mot kvällens slut tillkännages Årets samhällsutvecklare 2020. Vinnaren av utmärkelsen mottar en prissumma på 10 000kr och bjuds in till ett karriärsbesök på Skanska och Sweco.

Ansökan till Årets samhällsutvecklare 2020 är öppen. Gör din nominering eller ansökan senast fredag 31 januari!

Senast uppdaterad: 2019-11-25