Skanskas lärlingsprogram för kvinnor

Är du nyfiken på byggbranschen och intresserad av att arbeta som snickare eller anläggningsarbetare så har du kommit rätt.

Vill du ha ett aktivt och kreativt arbete samtidigt som du får en betald yrkesutbildning inom byggbranschen?

Nu har du som är nyfiken på att utveckla din potential, och modig nog att byta yrkesbana, chans att bygga din nya framtid tillsammans med oss. Sök en plats i vårt lärlingsprogram.

Du får rätt förutsättningar och alla verktyg för att lyckas i din nya roll med en genomarbetad introduktion. Under nära handledning av en erfaren kollega växer du sedan in i din nya yrkesroll. Du får anställningstrygghet och ersättning från dag ett.

Tänk nytt

Tillsammans med dig vill vi tänka nytt och se saker ur nya perspektiv. Därför vill vi inspirera fler kvinnor att söka sig till Skanska. Vi vill ge dig utan erfarenhet från branschen en möjlighet att utvecklas i ett praktiskt yrke hos oss.

För vi vet att vi behöver det, att branschen blir bättre av det och att vi på så vis kan bygga ett bättre samhälle. Tillsammans.

Det här får du

  • Betald yrkesutbildning
  • Fast anställning och lön från första dagen
  • Yrkesbevis efter drygt 3 år

En aktiv vardag

För yrkesarbetare varierar arbetsuppgifterna och ingen dag är en annan lik. Du får vara aktiv och ofta arbeta med praktisk problemlösning. Du arbetar självständigt men alltid som en del av ett team. Vi strävar efter att du ska få prova på så mycket som möjligt under din lärlingsperiod.

Skicka in din intresseanmälan

Under hösten 2019 påbörjar vi rekryteringen inför nästa programstart, som sker runt årsskiftet. Vi kommer kunna erbjuda platser på flera olika orter i Sverige och med olika yrkesinriktningar. Du behöver inte ha erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med oss.

Hör av dig till oss så att vi kan tipsa dig inför nästa rekrytering!

Anmäl intresse till kommande lärlingsprogram

Välj ett företag som bygger för en hållbar framtid

För oss på Skanska är det enkelt. Vårt löfte är att bygga ett bättre samhälle. Ett samhälle som är miljömässigt och socialt hållbart.

Det vi utvecklar, bygger och tillverkar ska bära samhället in i framtiden. Därför behöver vi ta oss an framtidens utmaningar idag. Tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer och vill vi leda vår bransch mot en hållbar utveckling.

Vi har branschens mest ambitiösa klimatmålsättning eftersom den innefattar hela vår värdekedja, från tillverkning av byggmaterial till kundernas användning av byggnadsverket. Vi ska ha en klimatneutral värdekedja senast 2045. För att vi vill det, världen behöver det och kunderna efterfrågar det. Det är bland annat så vi bygger ett bättre samhälle.

Läs mer om Skanskas hållbarhetsarbete

 

Läs mer