c

Säkrare anläggningar

Skanska arbetar hårt med att säkra trafiken och arbetsmiljön på våra fasta anläggningar som bergtäkter, betongfabriker och asfaltverk.

Här möts man av tung trafik, ett högt tempo och små marginaler vid olyckor och tillbud. Men det finns stora möjligheter att skapa en säkrare arbetsplats. Därför har vi har sett över tillverkning, logistik och beteenden. Allt för att nå våra mål om helt skadefria arbetsplaster för såväl egna som externa medarbetare.

Fokus på inpasseringar

Från och med 2017 tar vi nästa steg i vårt säkerhetsarbete och fokuserar på våra inpasseringar. Dels gör vi detta för att säkerställa att de som befinner sig hos oss har fått rätt instruktioner och förutsättningar att jobba säkert, men även för att slutföra arbetet med vår trafikstyrning. Vi vill sluta cirkeln.

Under denna period kommer det stegvis ske en del arbete på våra anläggningar. Vi gör allt vi kan för att minimera de eventuella störningar som kan uppstå för att vår personal ska kunna arbeta säkert. Skanska har många anläggningar och vill du veta mer om just din så är du varmt välkommen att kontakta Skanskas platsledning för mer information.

Tack för att ni hjälper oss att skapa säkra anläggningar.

Senast uppdaterad: 2017-11-09