c

Skanska Maskin öppnar kundcenter i toppmoderna lokaler i Uppsala

Pressmeddelande 2012-11-29 07:00 CET

Fräscha lokaler i Librobäck gör det enklare för kunden. Det är grundidén när Skanska Maskin flyttar.

Nytt kundcenter Uppsala

Idag öppnar Skanska Maskin ett toppmodernt kundcenter i Librobäck i nordvästra Uppsala. Detta blir Skanska Maskins 22:a kundcenter.
I verksamheten ingår en välutrustad maskinpark för uthyrning. Förutom maskiner erbjuder Skanska Maskin även råd om etableringar – allt från hur man gör en så grön och säker byggetablering som möjligt till kran- och bodhyra.
 
– Vi förstärker och utökar vår verksamhet i Uppsala, och märker att marknaden värdesätter den kompetens som personalen på kundcentret har, säger Björn Lundin, kundcenterchef, som har tre medarbetare till sin hjälp.

Skanska Maskin AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB. Skanska Maskin erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för etableringen av din byggarbetsplats. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme, skyddsutrustning mm. Vi har en erfaren personal som alltid finns till hands, allt för att skapa en effektiv, säker och grön arbetsplats.

Mer info: www.skanska.se/maskin