Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Maskinuthyrning

Skanska Maskin erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för etableringen av din byggarbetsplats. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är din servicepartner genom hela projektet. Vi hyr ut till alla företag som har behov av våra tjänster. Vi finns över hela landet och har en erfaren personal som alltid finns till hands. Skanska Maskin – Din hyrespartner för en effektiv, säker och grön arbetsplats.

Maskinuthyrning

Maskinuthyrning

Bläddra i vår uthyrnings- och försäljningskatalog. Vi har ett mycket brett sortiment av anläggnings- och byggmaskiner samt övrig utrustning.

Bläddra i vår katalog

Bodar och containers

Bodar

Kontors-, personal- och toalettbodar samt personalvagnar och containers hyr du av oss. Vi är experter på stora och nyckelfärdiga etableringar.

Läs mer om våra bodar och containers

Nyhet: Klimatskydd

Klimatskydd

Skanska Maskin har ett brett utbud av klimatskydd för arbetsplatser. Nu har vi fått in flera spännande nyheter i sortimentet.

Se våra nyheter

Kranar och hissar

Kranar

Marknadens största utbud av tornkranar och bygghissar hittar du hos oss. Liebherr, Alimak Hek och Geda är några exempel på märken vi erbjuder.

Se vårt utbud av kranar och hissar

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster som ger dig ett smidigare projekt: värme och uttorkning, arbetsplatsetablering, verkstad och service samt eltjänster.

Läs mer om våra tjänster

Vill du jobba hos oss….

Jobba hos oss

Vill Du vara med och påverka samt utveckla vårt företag i detta expansiva skede.

Läs mer