c

Ny kundcenterchef för Skanska Maskin i Stockholm

Pressmeddelande 2012-10-08 09:00 CET

Lena Smith har anställts som kundcenterchef för Skanska Maskins största kundcenter i Upplands Väsby.

Lena Smith tillträdde den 1 oktober tjänsten som kundcenterchef för uthyrningsverksamheten inom Skanska Maskin i Stockholmsregionen. Hon kommer senast från rollen som marknadsansvarig för Skanskas bostadsverksamhet i Stockholm.

- Vi är väldigt nöjda att ha knutit Lena till oss. Hennes kompetens och erfarenheter är viktiga i vårt arbete med att ytterligare kundanpassa våra erbjudanden och lösningar. Vi vill lösa kundernas problem och skapa effektiva, säkra och gröna byggarbetsplatser, säger Peter Mikes, distriktschef för Skanska Maskin i mellersta och norra Sverige

Skanska Maskin AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB. Företaget expanderar kraftigt och har idag 21 kundcenter runt om i landet, där man erbjuder uthyrnings- och etableringsservice till hela byggbranschen. Skanska Maskin kan ta ett helhetsansvar för etableringen av din byggarbetsplats. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme, skyddsutrustning mm. Vi har en erfaren personal som alltid finns till hands, allt för att skapa en effektiv, säker och grön arbetsplats. Skanska Maskin AB är ansvariga för alla bodar, kranar och övrig etablering för Nya Karolinska bygget.

Länk till mer information om Skanska Maskin, www.skanska.se/maskin

Kontakter

Kontakta: Mia Trahn, Kompetensutvecklare
Telefon +46104484440