c

Skanska säljstartar drömläge i Stockholms nya hamnkvarter

Pressmeddelande 2011-04-11 13:40 CET

Hamnkvarter med innerstadskänsla. Stor variation på lägenheter som har det lilla extra. Det är inte konstigt att intresset var stort när Skanska hade premiär för Henriksdalsporten i helgen.  

– Henriksdalsporten är ett drömläge om man vill bo i charmigt hamnkvarter med innerstadskänsla och närhet till naturen. Intresset på förhand har varit stort, vilket även bekräftades i helgen. Närmare 150 sällskap visade sitt intresse för våra toppmoderna lägenheter, säger Thomas Törnqvist, bostadssäljare på Skanska Nya Hem.

Henriksdalshamnen ligger på östra sidan av Hammarby Sjöstad, precis efter Danvikstull. Där bygger Skanska två högresta souterränghus. De två husen bildar en port till det gröna kvarteret innanför. 

Många vill bo vid hamnkvarter

I helgen var det premiär för totalt 69 lägenheter som kommer att bestå av 2 till 5 rum och kök. Storlek kommer att variera från 46 till 116 kvadratmeter med olika planlösningar och noggrant utvalda material.

För att skapa utsikt mot innergården och ut mot vattnet trappar byggnaderna av i både höjd och bredd in mot gården. Här finns plats för lekande barn och trevliga kvällar med familjen.

– Nere vid kajen finns ett stort soldäck som blir en naturlig plats för samvaro och avkoppling, där man kan njuta av varma sommardagar och låta barnen testa fiskelyckan från kajen. Det är helt klart ett boende med det lilla extra i Hammarby Sjöstad, säger Thomas Törnqvist.

För mer information, var vänlig se

http://bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Henriksdalsporten/

Kontakter

Kontakta: Thomas Törnqvist, BRF ekonom
Telefon +46104486274