Vill du vara med i vårt nästa projekt?

Vill du vara med i vårt nästa projekt?

Vi söker dig som vill bygga framtidens samhälle. Välkommen till Skanska.

Skanska har alltid många spännande projekt på gång. Vi söker dig som vill jobba med duktiga kollegor och utvecklas tillsammans med oss. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

Våra värderingar beskriver hur vi beter oss. De stödjer vårt löfte att bygga ett bättre samhälle och vägleder oss i vårt agerande. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet och regionen. 

Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med. 

Jag bygger i stadens hjärta

"Vi river ett stort hus och bygger ett nytt som är ännu större - mitt i Stockholms city. Min utmaning är att ha koll på detaljerna, skapa bra kommunikation mellan alla i laget och hålla projektet rullande, tryggt och säkert."

- Kim Kärrhage, installationsledare

Nationalmuseums 155-åriga byggnad har renoverats till ett av världens modernaste museum.

Jag bygger vinnande lag

"Det viktigaste och roligaste med mitt arbete är att bygga starka lag. Jag ser till att alla medarbetare får utmaningar så att de kan växa i sina roller. Och inte minst viktigt: att att de trivs, mår bra och har kul på jobbet."

- Anna Linder, ditriktschef

Jag älskar utmaningar

"Min väg fram till Skanskas kontor i Gårda har gått via Paris, Kap Verde och Prag. Och det bästa av allt: jag har hela tiden haft kollegor som delar min passion för utmaningar och som ställer upp för laget."

- Lotta Cvach, distrikschef

Hör av dig till oss

Skicka in dina kontaktuppgifter till oss för att påbörja resan mot spännande projekt.

Skicka in din intresseanmälan

Är du den vi söker?

loading
Alla lediga tjänster

Skanska har förvandlat en dyster och blåsig ödetomt till en levande mötesplats med konserthus, kongress­anläggning, hotell, kontor och bostäder.