c

Vårt löfte är att bygga ett bättre samhälle

HBTQ-certifiering i mångfaldsarbetet

Fler branscher och verksamheter ser vikten av att arbeta aktivt med rättighetsfrågor. I dagsläget har över 400 arbetsplatser certifierat sig genom RFSL där Skanska är det första stora byggbolaget att genomgå certifieringen.

Monica Westerberg, mångfaldschef om certifieringen

Hjärnsmart skola

Kattegattgymnasiet i Halmstad utrustas med Sveriges första ”hjärngym”. För oss på Skanska är en skola mer än bara ett skal och vi vill bidra med hållbara och innovativa lösningar i våra skolprojekt för att skapa ett ännu större samhällsvärde.

Läs mer om hur Kattegattgymnasiet ska byggas

Gammalt mässområde får nytt liv

En grusparkering på det gamla mässområdet i Sollentuna får nytt liv och förvandlas till en yta för lek och spel i väntan på att en ny stadsdel växer fram. Satsningen gynnar såväl skolan i temporära lokaler som boende i närområdet.

Läs mer om aktivitetssatsningen i Sollentuna

Det handlar om din kontorsmiljö

Kontor med havet och Öresundsbron som fond

Utsikten över Malmö är minst sagt storslagen. Från östra terrassen syns bland annat hovrätten, det gamla rådhuset och glimtar av Malmö Live. Kontorshuset Aura ligger ligger centralt i ett expanderande Citadellsstaden.

Läs mer om Aura och de hyresgäster i Citadellstaden i Malmö

”Vi har inte råd med dålig arkitektur”

Helena Bjarnegård, Sveriges första riksarkitekt har höga förväntningar på sin nya roll. God arkitektur kan påverka de stora samhällsutmaningarna i rätt riktning. Hon ser framför sig ett Sverige som modig förebild.

Helena berättar om uppdraget som riksarkitekt

Bygg en bättre framtid med oss

Bli en del av vårt team

Vill du vara med i vårt nästa projekt? Hos oss möter du unika utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill skapa ett mer hållbart samhälle och bygga det tillsammans med oss. Välkommen till Skanska.

Läs mer om våra lediga jobb

Byggbranschen via Skanskagymnasiet

På skolan i Växjö möts unga från hela landet. Teknikprogrammet erbjuder intriktning mot byggteknik eller arkitektur med praktik ute på något av Skanskas projekt. Det fjärde tekniska året är ett snabbspår till anställning.

Här berättar eleverna och rektorn om sitt gymnasium

Lediga jobb

loading
Sök jobb

Sociala medier