c

Premiär för kvarteret Dungen i Brunnby Park

Pressmeddelande 2010-11-23 10:00 CET

Skanska har säljstartat den andra etappen i populära Brunnby Park i Upplands Väsby. Tio villor i kvarteret Dungen går ut till försäljning.

– Skanska följer nu upp succén med grannkvarteret Gläntan som i stort sett redan är slutsålt. Det nya kvarteret Dungen kommer att bestå av tio stilrena villor som alla har uteplats i två väderstreck, säger Thomas Törnkvist, bostadssäljare på Skanska Nya hem.

Kulturbygden kring Upplands Väsby har en historia som sträcker sig ända tillbaka till bronsåldern. I omgivningarna kring Brunnby Park hittar man allt från fornlämningar till golfbanor och glittrande badsjöar.

Det är i dessa vackra omgivningar som Skanska skapar ett helt nytt område med moderna och välplanerade hem i olika storlekar. Köparna till villorna i kvarteret Dungen kan välja till en carport i anslutning till huset samt inredd vind.

Brunnby Park har allt för familjen

Området kring Upplands Väsby erbjuder allt familjen behöver inom service, barnomsorg, skolor, fritidsaktiviteter och kulturliv. Samtidigt är storstadens shopping och nöjen i Stockholm city endast en knapp halvtimme bort med pendeltåget. För motionären finns Vilundahallen inom räckhåll och endast ett par kilometer ligger Wäsby golfklubb.

Villorna kommer att ha en boarea mellan 90 till 144 kvadratmeter. Priset på villorna kommer att ligga mellan 3 100 000 kronor och 4 000 000 kronor. Skanska räknar med inflyttning hösten 2011.

Kontakter

Kontakta: Thomas Törnqvist, BRF ekonom
Telefon +46104486274