c

Skanska-app vinner första pris

Pressmeddelande 2012-10-18 09:30 CET

Skanskas app vinner första pris i Communication World Smart Mobile Award. Appen är utvecklad för kontorsprojektet Klipporna i Malmö, en unik produkt för bygg och arkitektbranschen.

Skanska har i samarbete med reklambyrån Magisty i Malmö utvecklat en app, för Iphone och Ipad, som gör det möjligt att under pågående byggnation uppleva den färdiga kontorsbyggnaden. Med hjälp av appen kan kontorsbyggnaden upplevas i verklig storlek vilket ger en realistisk känsla av hur projektet kommer att gestaltas när det står klart.

– Appen är ett stort stöd i vårt försäljningsarbete när vi träffar hyresgäster som är intresserade att hyra våra framtida kontorslokaler i Hyllie, i Malmö. Att vara på plats och få en bild av hur kontoret kommer att se ut underlättar för många företag när de tar beslut om sina nya lokaler, säger Jessica Andersson, marknadsansvarig på Skanska Öresund.

Bakom priset står Bayerska Ministeriet för ekonomiska affärer, infrastruktur, transport och teknologi.

Utmärkelsen som delats ut till Magisty och Skanska avser kategorin "Smart mobile Award - Start-Up", för att ha tagit fram en unik produkt för bygg och arkitektbranschen.

Samtliga kategorier inom Communication World Smart Mobile Award:
Smart mobile Award - Business
Smart mobile Award - Start-Up (nya innovativa produkter)

Se en film om hur appen fungerar:
http://www.youtube.com/watch?v=TYgNVPg78pk

Länk till appen:
https://itunes.apple.com/app/klipporna/id514928006?ls=1&mt=8

 

 

Kontakter

Kontakta: Lotta Lagerstedt, Brand and Marketing Manager
Telefon +46104498126