c

Premiär för eftertraktade villor i Skanörs Vångar

Pressmeddelande 2011-06-08 10:55 CET

Skanska har äntligen haft premiär för villor i Skanörs Vångar efter flera års förberedelser. Kombinationen av klassiska Skanörvillor i modern tappning på ett oslagbart läge skapade ett stort intresse vid säljstarten.

Villor i Skanörs Vångar

I ett av Skånes mest attraktiva och anrika kustsamhällen kommer Skanska utveckla 29 klassiska Skanörsvillor i modern tappning. Förebilden för tegelvillorna i Skanörs Vångar är den skånska längan med de karakteristiska smala huskropparna.

– Skanska har inte bara utgått ifrån den unika omgivningen. Vi har dessutom fokuserat på energieffektivitet, från design och materialval till produktion. Vi har till exempel halverat energiförbrukningen jämfört med en begagnad bostad, säger Mikael Nilsson, bostadssäljare på Skanska Nya Hem.

Ett kvarter med Skanörskänsla
Bostadskvarteret Ängsbyn kommer att präglas av närheten till vattnet och småbåtshamnen. Samtidigt har Skanska lagt stor vikt vid att skapa ett bostadskvarter som känns genuint.

– Skanska har gjort allt för att skapa en trivsam småstad. Alla gator, gränder och torg påminner om den äldre stadskärnan. Villorna med takfönster och franska balkonger ger området en modern karaktär samtidigt som vi tar tillvara på havsljuset, säger Mikael Nilsson.

Villorna i Skanörs Vångar kommer att finnas i två olika storlekar från 145 för fem rum och kök till 154 för sex rum och kök kvadratmeter. Priset varierar från 4 795 000 kronor till 5 595 000 kronor.

Skanska räknar med en första inflyttning till Skanörs Vångar kommer att ske våren 2013.

För mer information, var vänlig se
http://bostad.skanska.se/skanorsvangar

Kontakter

Kontakta: Mikael Nilsson, Operativ Marknadschef
Telefon +46104481432