c

Skanskas Vänortsgatan startskott för byggboom i Mölndal

Pressmeddelande 2011-05-24 09:45 CET

Skanska har haft premiär för ett omfattande byggprojektet på 180 nya bostadsrätter på Vänortsgatan i Mölndal. Säljstarten signalerar startskottet på en byggboom i Mölndal.  

Bostadsprojekt på Vänortsgatan, Mölndal

Skanska utvecklar och bygger över 180 lägenheter på Vänortsgatan i Mölndal. Skanskas bostadsprojekt är först ut av flera projekt som kommer att ske i staden av en rad olika byggbolag och signalerar därför starten på en byggboom i Mölndal.

– Det är klart fokus på bostadsutveckling i Mölndal just nu. Bostäderna på Vänortsgatan som Skanska säljstartade ligger perfekt i Mölndal samtidigt som Mölndal ligger på ett perfekt pendlingsavstånd för dem som jobbar i Göteborg. Det gör våra lägenheter attraktiva, säger Fritz Nicklason, bostadssäljare på Skanska Nya Hem.

Bostadsområdet på Vänortsgatan ligger där Krokslätt övergår till Mölndal. Skanskas lägenheter är bostadsrätter som alla kommer att ha balkong, terrass eller uteplats mot den lummiga innergården.

Storleken på lägenheterna på Vänortsgatan är 35 kvadratmeter för en etta och 119 kvadratmeter för en fyra. Priset ligger på 1 075 000 kronor och 4 615 000 kronor. Skanska räknar med inflyttning under våren 2013.

För mer information, var vänlig se
www.skanska.se/vanortsgatan