c

Stor efterfrågan på Skanskas lägenheter i Silverdals Kulle

Pressmeddelande 2011-11-14 09:00 CET

Skanska fortsätter satsa på bostäder i trädgårdsstaden Silverdal som växer fram utanför Stockholm. Säljstarten av lägenheterna i det nya kvarteret Silverdals Kulle präglades av stor efterfrågan.

Stadsdelen Silverdal

I södra Sollentuna, precis i utkanten av Stockholm, växer den nya stadsdelen Silverdal fram i form av en trädgårdsstad som innehåller såväl bostäder som skolor och arbetsplatser. Här inleder Skanska nästa fas i utvecklingen av området i och med säljstarten av det nya kvarteret Silverdals Kulle.

– Många har redan upptäckt Silverdal som en attraktiv stadsdel och det finns ett mycket stort intresse för att köpa en lägenhet med Silverdals bästa utsikt. Säljstarten var nämligen en stor succé och många fler än vad vi räknat med lämnade in en bokningsanmälan direkt på plats, säger Thomas Törnqvist, bostadssäljare på Skanska Nya Hem.

Bästa utsikten i Silverdal
I Silverdals Kulle kommer Skanska att utveckla 51 nyproducerade lägenheter med skiftande karaktär. De fyra flerbostadshusen som planeras i Silverdals Kulle kommer att byggas uppe på en höjd vid entrén till Silverdal.

Silverdals Kulle kommer bestå av vindsvåningar med fyra meter upp till nock, rymliga lägenheter med villakänsla, smart planerade ettor och marklägenheter med utsikt över hela Silverdal. Alla lägenheter kommer dessutom att ha balkong eller en uteplats.

Lägenheterna i Silverdals Kulle är bostadsrätter. Storleken på lägenheterna kommer att variera från 32-96 kvadratmeter fördelat på 1-4 rum. Priset kommer att ligga mellan 1 130 000 kronor till 3 495 000 kronor. Månadsavgiften kommer ligga på 2 321 kronor till 5 404 kronor.

Skanska räknar med inflyttning september-november 2013.

För mer information, var vänlig se
http://www.bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Sollentuna-Silverdals-Kulle/

Kontakter

Kontakta: Thomas Törnqvist, BRF ekonom
Telefon +46104486274