c

Hamnnära boende i Lomma Hamn lockar många

Pressmeddelande 2011-05-19 16:10 CET

Skanska har haft succépremiär för lägenheterna i Hamnallén i Lomma Hamn. Intresset att bo i de lummiga kvarteren nära till havet lockade många.

Hamnallén

Möjligheten att bo i ett bostadsområde som är präglat av småhus och vatten lockade närmare 100 personer till Skanskas säljstart. Stenhusen med ljus tegelfasad i svag ton av rött, blått, koppar eller grönt och tidlös arkitektur kommer att ligga precis vid entrén till populära Lomma Hamn.

– Intresset är verkligen starkt för kvarteret Hamnallén. Lägenheterna ligger omgivna av trivsamma småhuskvarter som i kombination med närheten till havet, mataffärer och torghandel skapar en hemtrevlig bykänsla. Detta var nog en av anledningarna till att vi fick drygt 20 bokningsanmälningar direkt, menar Martin Jakobsson, bostadssäljare på Skanska Nya Hem

Skanskas flerbostadshus i Hamnallén kommer att ha tre våningar plus en mindre indragen takvåning. Tanken är att den ljusa tegelfasaden ska reflektera havsljuset så att det faller in genom de höga fönstren i lägenheterna.

– I Hamnallén kommer alla balkonger att ligga i soliga lägen och dem som köper någon av de översta takvåningarna kommer dessutom att få en takterrass på över 90 kvadratmeter, säger Martin Jakobsson.

Nära till natur och båtliv
I Hamnallén kommer det att finnas tillgängliga grusgångar mellan husens stora innergårdar. Det blir ett skyddat läge ut, men med hav och hamnliv inom nära räckhåll. På cykelavstånd finns även den unika Alnarsparken.

I Hamnallén har Skanska löst förvaringsproblematiken med att erbjuda minst en klädkammare i varje lägenhet samt att alla lägenheter som har fler än tre rum får en gästtoalett. Lägenheterna är utrustade med ett stort kök med smart förvaring och nya vitvaror i rostfritt stål, induktionshäll och varmluftsugn och en bänkskiva i massivt trä.

Totalt utgör kvarteret Hamnallén 56 lägenheter, från 59 till 95 kvadratmeter. Majoriteten kommer att vara treor upp till 88 kvadratmeter stora. Priset varierar från 1 650 000 kronor till 4 995 000 kronor.

Första inflyttning i kvarteret Hamnallén kommer att ske i maj 2013.

För mer information, var vänlig se:
http://bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Lomma-Hamn-Allehusen/

Kontakter

Kontakta: Martin Jakobsson, Projektledare
Telefon +46104486051