c

Gunnar Hagman tillträder som affärsutvecklingsdirektör i Skanska Sverige

Pressmeddelande 2013-08-30 12:00 CET

Skanska gör en kraftfull satsning på affärsutveckling när marknad, gröna affärer samt kommersiell projektutveckling samlas hos Gunnar Hagman, affärsutvecklingsdirektör.

Gunnar Hagman kommer att som affärsutvecklingsdirektör i Skanska Sverige ansvara för områdena Grön affärsutveckling, Projektutveckling kommersiellt samt Marknad. 
– Det känns bra att vi nu kraftsamlar för att få maximal utväxling på våra gröna satsningar och vårt kund- och marknadsarbete för att förstärka vår position som det ledande byggföretaget, säger Pierre Olofsson, VD Skanska Sverige och fortsätter:
– Jag är glad att välkomna Gunnar i ledningsteamet. Han har många gånger bevisat sin förmåga att skapa nya affärsmöjligheter och goda resultat.
Gunnar Hagman har sedan december 2011 lett Skanska AB:s arbete för att stärka bostadsutvecklingsverksamheten i Norden och har innan dess haft en lång rad ledande positioner inom Skanska. Bland annat som regionchef för Asfalt och Betong Syd, Hus Syd och Projektutveckling Kommersiellt.
– Jag ser stora möjligheter att kunna spetsa vårt erbjudande genom mer projektutveckling och grönare affärer. Det är en mycket stimulerande uppgift som jag ser fram emot, säger Gunnar Hagman.
Gunnar Hagman tillträder den 1 september.

Kontakter

Kontakta: Mia Trahn, Kompetensutvecklare
Telefon +46104484440