c

Ny kundcenterchef för Skanska Maskin i Helsingborg

Pressmeddelande 2012-09-27 09:00 CET

Jonas Mårtensson har anställts som kundcenterchef för Skanska Maskin i nordvästra Skåne. Uthyrningsdelen återfinns i Helsingborg.

Skanska Maskin expanderar kraftigt och har idag 21 kundcenter runt om i landet. Företaget erbjuder uthyrnings- och etableringsservice till hela byggbranschen. Till vårt kundcenter i Helsingborg har vi nu rekryterat Jonas Mårtensson som kundcenterchef. Jonas kommer senast från rollen som verkstadschef för Skanska Maskins el- mekanik- och motorverkstäder i Malmö.

- Vi ser stora affärsmöjligheter i Helsingborg med omnejd och är väldigt nöjda att vi lyckats rekrytera rätt person till jobbet som kundcenterchef, säger Jens Rundberg, distriktschef för Skanska Maskin i södra Sverige.

Skanska Maskin AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB. Vi vänder oss till hela byggbranschen. Skanska Maskin erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för etableringen av din byggarbetsplats. Vi hyr ut maskiner och utrustning, och är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme, skyddsutrustning mm. Vi har en erfaren personal som alltid finns till hands, allt för att skapa en effektiv, säker och grön arbetsplats.

Länk till mer information om Skanska Maskin, www.skanska.se/sv/Bygg-och-anlaggning/Maskinuthyrning

Kontakter

Kontakta: Mia Trahn, Kompetensutvecklare
Telefon +46104484440