c

Pressmeddelande: Anna Galli blir ny affärsutvecklingschef för Skanska Fastigheter Stockholm

Pressmeddelande 2010-10-20 09:30 CET

Anna Galli blir ny affärsutvecklingschef för Skanska Fastigheter Stockholm. Hon tillträder sin nya tjänst efter årsskiftet.

Anna kommer tillsammans med Hans Lisserkers att ansvara för att skapa nya projektmöjligheter. Anna är landskapsarkitekt i grunden och har bred erfarenhet från kommunal planering. Hon kommer närmast från konsultföretaget WSP där hon arbetat i olika roller i 10 år, nu senast som avdelningschef på avdelningen Stadsutveckling.

Anna Galli har bred erfarenhet från samhällsplaneringsuppdrag i form av stadsutvecklingsuppdrag, program- och planarbete som rådgivare, projektledare och handläggare.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna Anna till vårt team. Hans och Anna kompletterar varandra väldigt bra och de kommer tillsammans kunna utveckla vårt arbete i de tidiga skedena på ett mycket bra sätt, säger Caroline Arehult, VD, Skanska Fastigheter Stockholm.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik, verksamhetslokaler och affärshus. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark, Osloregionen i Norge samt Helsingfors i Finland. Utvecklingen av logistik- och volymhandelsfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige, Danmark och Finland.