c

Skanska Direkt sluter ramavtal för entreprenader och underhåll med PostNord

Pressmeddelande 2021-04-12 08:00 CET

Skanska Direkt AB har slutit ett ramavtal med PostNord rörande mindre entreprenader, renoveringar och underhåll. Avtalet som löper under fyra år, med option till förlängning, är rikstäckande och innefattar möjligheter till uppdrag i produktionslokaler och hos ombud på närmare 2 000 platser i Sverige.

Skanska Direkt AB är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och utför nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad. Skanska Direkt har god erfarenhet av skolor och vårdbyggnader och är specialister på stambyten och energiåtgärder. Kunderna finns inom kommuner, regioner, statliga bolag och det privata näringslivet över hela landet.

Ramavtalet med PostNord har redan resulterat i tilldelning av uppdrag i Stockholm samt i Väst- och Sydsverige. PostNord finns på cirka 1 500 orter i Sverige genom ombud och har därtill egna produktionslokaler i form av brevbärarkontor, företagscenter och terminaler.

Avtalet gäller från februari i år och löper fram till februari 2025. Därefter finns option på förlängning i ytterligare två 24-månadersperioder.

Kontakter

Kontakta: Markus Sölvenäs, Regionchef
Telefon +46104488120
Kontakta: Olof Rundgren, Media Relations Manager
Telefon +46104486794