c

Sofia Ekerlund ny uthyrnings- och marknadschef i Skanska Öresund, Malmö

Pressmeddelande 2021-03-03 07:30 CET

Sofia Ekerlund har utsetts till ny uthyrnings- och marknadschef i Skanska Öresund, Malmö. Sofia efterträder Marie Persson som lämnat Skanska för att bli vd för Volito Fastigheter i Malmö.

Sofia Ekerlund har en lång erfarenhet från Skanska där hon har arbetat med fastighetsutveckling i 15 år i roller som bland annat uthyrningsansvarig samt ansvarig för hälsa/WELL. Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap om att skapa värde för både kunder och Skanska.

– Jag är väldigt glad över att Sofia tar på sig rollen som uthyrnings- och marknadschef för vårt Malmöteam. Hon är en verklig drivkraft i vår affärsutveckling här i Malmö och under de senaste åren särskilt vad gäller hälsosamma arbetsplatser. Inom detta område är Sofia en eftertraktad person och efterfrågas ofta i externa sammanhang och forum. Jag välkomnar Sofia i hennes nya roll där hon också ansluter till vår lokala ledningsgrupp, säger Camilla Wieslander, VD Skanska Öresund.

– Vi har en spännande pipeline med hållbara och attraktiva projekt här i Malmö och jag ser fram emot att leda teamet och vårt arbete med att erbjuda attraktiva arbetsplatser till våra framtida hyresgäster, säger Sofia Ekerlund.

Sofia Ekerlund tillträdde sin nya roll 1 mars.

Kontakter

Kontakta: Camilla Wieslander, VD
Telefon +46104483289
Kontakta: Sofia Ekerlund, Uthyrnings- och Marknadschef
Telefon +46104483047