c

Skanska Fastigheter gör två nya uthyrningar i Sthlm New Creative Business Spaces

Pressmeddelande 2016-12-21 07:55 CET

Spelbolaget Mutate och cafékedjan Waynes Coffee är de senaste tillskotten i Sthlm New Creative Business Spaces i Hammarby Sjöstad.

Mutate, spelbolaget bakom Dream Legends, flyttar från Centralplan till Hammarby Sjöstad och det nya kontorsområdet Sthlm New. Planerad inflytt är satt till andra kvartalet 2017 och Mutate blir därmed det andra spelbolaget efter Arrowhead som flyttar till fastigheten Sthlm Seaside.

– Vi är mycket glada och ser fram emot att flytta in i Sthlm Seaside och en ny lokal som är skräddarsydd för vår verksamhet. Som ett ungt och modernt dataspelsföretag är fokus att främja en engagerande, kreativ och innovativ miljö, säger Christian Perez, ägare och grundare till Mutate AB.

Även cafékedjan Waynes Coffee etablerar sig i Sthlm 03 och flyttar in i 188 kvadratmeter på entréplan. De utgör ett välkommet tillskott till gatulivet och under sommartid kommer man kunna dricka sitt kaffe på uteserveringen.

– Sthlm New är ett spännande område och Waynes blir ett bra tillskott i gatulivet längs med Hammarby Allé. Vi kommer satsa på ett stort urval av luncher och frukostar och en hemtrevlig atmosfär och företagen runt omkring kan beställa sin catering från oss, säger Dimitris Polianidis, franchisetagare på Waynes Coffee.

– Det är kul att attrahera ytterligare ett spelbolag till Seaside och en känd cafékedja till området. Vi ska skapa ett riktigt snyggt och trevligt område tillsammans och jag hoppas att de båda ska trivas och utvecklas i Sthlm New, säger Billy Forsell, som ansvarat för uthyrningarna i Sthlm New.