c

Skanskas unika lagerkoncept vinnare av logistikpris

Pressmeddelande 2015-05-27 10:00 CET

Skanska lagerkoncept ”Orrekulla Kubiklager” utsågs nyligen till ”Årets Intralogistiklösning” vid Logistik & Transportmässan i Göteborg. Motiveringen är att Kubiklager är en modern och flexibel lösning där kunden kan välja storlek och funktion på sin lageryta.

Orrekulla kubiklager

Det vinnande konceptet består av flexibla lokaler som lätt kan anpassas till respektive kunds behov. Det är utvecklat för att möta kundernas förutsättningar på den lättrörliga konsumentmarknaden där många företag i dag har behov av mindre och lättillgängliga lagerlokaler.

I vinnarmotiveringen uppmärksammandes ”Orrekulla Kubiklagers” flexibilitet särskilt och det beskrivs som en modern och anläggning där lagerkunder kan välja storlek och funktion på ”sin” lageryta. Man får extra plus för att man kan skräddarsy var kontor, omklädningsrum och andra faciliteter ska vara placerade.

– Det känns fantastiskt att få ta emot priset för årets intralogistiklösning 2015. Utmärkelsen ser vi som ett bevis på att vi lyckats med vårt arbete, säger Henrik Ahnström, Marknadsområdeschef Logistik i Skanska Fastigheter Göteborg.

Priset Årets Intralogistiklösning uppmärksammar lösningar som bidrar till effektiva flöden av varor som passerar igenom och/eller mellanlagras på exempelvis en produktionsanläggning, ett köpcentrum, ett lager eller ett logistikcenter. Priset delas ut av Logistik & Transport, Maskinleverantörerna och Transport & Logistik Idag.

Läs mer om priset på www.intralogistik.se

Kontakter

Kontakta: Henrik Ahnström, Innovationsdirektör
Telefon +46104484349