c

Skanskas kontor vid Malmö Live fulltecknat

Pressmeddelande 2015-05-06 07:55 CET

Skanska har tecknat ett hyresavtal med Trafikverket om 4 000 kvadratmeter. Det innebär att kontorsytorna i Malmö Live nu är fulltecknade.

Malmö Live

Nyöppnade Malmö Live är Malmös nya mötesplats för såväl den nationella som internationella besökaren. Skanska bygger 90 000 kvadratmeter varav ett nytt konserthus, en kongressanläggning, ett hotell samt två bostadshus och ett kontorshus. I kvarteret samlas musikintresserade, kongressdeltagare, boende, studenter, arbetande och besökare i en miljö full av liv och rörelse.

I kontorshuset finns en blandning av företag av olika storlekar och från olika branscher, vilket ger förutsättningar för berikande möten och liv i huset.

– Intresset för projektet är och har varit enormt. Som sista pusselbit på kontorssidan är vi glada för att nu även kunna hälsa Trafikverket välkomna till Malmö Live. Nu återstår endast cirka 400 kvadratmeter publika ytor i entréplan, säger Martin Persson, Projektchef på Skanska Öresund. 
 
Skanskas kontorshus är ritat av den internationellt kända och prisbelönta arkitekten Dorte Mandrup. Huset blir en toppmodern arbetsplats med gemensam lobby, reception och café för full service.
 
– Malmö Live är ett fantastiskt projekt och vi ser fram emot att inviga kontorshuset i höst. Arbetet med uthyrningen av vårt nästa spännande projekt, STUDIO, är redan igång och de intressenter som inte fick plats i Malmö Live får nu nya möjligheter på Universitetsholmen, säger Sofia Ekerlund, Marknadsansvarig på Skanska Öresund.

Läs mer om projektet Malmö Live på skanska.se/kontormalmolive

Kontakter

Kontakta: Camilla Wieslander, VD
Telefon +46104483289