c

Välkommen på kreativ lunch om The Loop i Lund

Datum och tid: 2018-04-05 11:20 - 13:15
Plats: Hörsalen, Domkyrkoforum, Kyrkogatan 4, Lund

I det framväxande Science Village, mellan MaxIV och ESS kommer Skanska att bygga The Loop. The Loop är ett hus för materialforskning i världsklass men det är mycket mer än så. Det är en mötesplats där innovation och entreprenörskap möter affärer och kultur, med ambitionen att vara både det mest hållbara huset och den bästa platsen för att tillsammans forma vår framtid.

Välkommen att pitcha idéer för att tillsammans bygga The Loop. Hur bygger och driftar vi The Loop till ett klimatpositivt och hållbart hus? 

Vi bjuder på en kul lunch med bra nätverk i ett högt tempo, du bidrar med idéer och kompetens och har möjlighet att bli den vinnande leverantören och därmed vara med och bygga The Loop.

Format: vi inleder med en kort vision och en presentation av The Loop. Därefter får ett utvalt antal aktörer vardera fyra minuter pitcha sina idéer för en jury bestående av representanter från bl aandra Skanska, Medicon Village och Science Village. Därefter väljs ett antal aktörer ut för fortsatta förhandlingar och diskussioner med Skanska.

Vill du vara med och pitcha?

Tänk så här: vilket är mitt erbjudande? Vad tillför vi The Loop avseende klimatnytta, funktion och resursoptimering?
Kontakta Contact eller 0734-241034.

Lär mer om the Loop på projektets officiella webbplats.

Senast uppdaterad: 2018-02-15