c

Smarta energilösningar för fastigheter

Datum och tid: 2022-11-24 08:00 - 09:00

För att nå klimatmål och säkra framtidens energiförsörjning behöver vi öka innovationstakten. Men hur ska det gå till? Välkommen till ett frukostseminarium om smarta och innovativa energilösningar.

 

smarta energilösningar.jpg

Scandic Hotell Svania, Storgatan 47, Trollhättan

Energibrist och klimatutmaningar är två av vår tids viktigaste frågor. För att lösa dem behöver alla vi samhällsaktörer ta större ansvar och arbeta tillsammans.
 
Kom och lyssna när Åse Togerö, energi- och hållbarhetsexpert på IVL, pratar om hur vi kan utveckla morgondagens energisystem genom att använda modern teknik i våra fastigheter.
 
Ta del av hur Skanska simulerat innovativa lösningar som kan säkra framtidens energiförsörjning – fossilfritt och med låga priser för kunderna, i Ljusekulla utanför Helsingborg. Sigfrid Lindén Johansson, energispecialist på Skanska, tipsar även om smarta lösningar som kan användas redan i dag!

Hör Jan-Erik Torild, byggprojektledare på Borås Stad, berätta om de lyckade energilösningar de valt med solceller, batterilager och ett geotermiskt lager på Fredriksborgskolan i Borås.
 
Välkommen till en inspirerande morgon och bjud gärna med en kollega!

Senast uppdaterad: 2022-12-05