c

Öppen digital föreläsning: Hur stöttar Skanska nya hållbara initiativ? - Sustainovation

Datum och tid: 2020-10-06 13:00 - 13:45
Plats: Livesänds via webben, länk nedan

Välkommen att lyssna in på vår öppna digitala föreläsning om Sustainovation - vårt system för att möta de globala utmaningarna med gemensam tankekraft.

Det här är webinaret för dig som känner att vi tillsammans kan påverka och bidra till ett bättre samhälle, genom hållbarhet och innovation. Inom ramen för Sustainovation driver vi projekt som syftar till att ”göra rätt saker i framtiden som vi inte gör idag” med målsättningen att skapa nya affärer samt projekt som syftar till att ”göra det vi redan gör bättre” med målsättningen att öka effektiviteten/produktiviteten inom den befintliga affären. Förutom att beskriva hur vi jobbar kommer vi även ta upp några exempel samt besvara frågor.

Datum och tid: 6 oktober kl.13:00-13:45

Kontaktperson på Skanska: Fredrik Dacksten


Denna föreläsning är en del av Skanskas Gröna vecka, en årlig satsning för att öka kompetensen och engagemanget för hållbarhetsfrågor inom Skanska såväl som bland kunder, leverantörer och samarbetspartners. För vi vet att ett generöst förhållningssätt till kunskapsdelning gör att vi kan skynda på bekämpningen av klimatkrisen.

 

Senast uppdaterad: 2020-09-16