c

Ex-jobb

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

När du skriver ditt ex-jobb på Skanska får du möjlighet att utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du skaffar dig dessutom nyttiga erfarenheter och värdefulla kontakter inför framtiden. Under hela ex-jobbet har du ett nära samarbete med din handledare.

Under perioden augusti-oktober hittar du utannonserade ex-jobb här som arbetats fram av medarbetare på Skanska. Övrig tid på året är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Intresseanmälan ex-jobb

Hittar du inget ex-jobb som passar just dig? Vi tar gärna emot din intresseanmälan för att skriva ex-jobb på Skanska. Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna med organisationens behov och möjligheter att ta emot ex-jobbare. Din intresseanmälan ska innehålla:

 • CV
  Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser.
 • Personligt brev
  Var tydlig med var på Skanska du vill praktisera samt under vilken tidsperiod och geografisk placering du önskar.
 • Betyg
  Utdrag på hittills avklarade studier.
 • Ex-jobbförslag
  Förslag på frågeställning och genomförande, tidsperiod och geografisk placering (1-2 A4-sidor).

Du anmäler ditt intresse i den region där du helst vill utföra ditt ex-jobb. Vi ser gärna att du endast söker i en region, men att du i ditt förslag kan önska alternativ geografisk placering. Tänk på att skicka in din intresseanmälan i god tid, senast 6 veckor innan ex-jobbets start.

Intresseanmälan Norr (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Gävleborg, Dalarna)

Intresseanmälan Mellansverige (Uppsala län, Västmanland, Örebro län, Stockholms län, Södermanland)

Intresseanmälan Väst (Västra Götaland, Halland, Värmland)

Intresseanmälan Syd (Östergötland, Kalmar län, Jönköpings län, Kronoberg, Blekinge, Skåne)

Senast uppdaterad: 2019-02-01