c

För dig som är student

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället. Det finns många anledningar till varför vi utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Starta din resa med oss.

Träffa oss på Skanska

Du som studerar kan få en inblick i vår verksamhet på flera olika sätt. Genom åren har nära ett tusental studenter lärt känna oss som arbetsgivare genom något av våra populära studentprogram, Skanska 21 och Skanska P³. Vi erbjuder även exjobb, sommarjobb, studenttävlingar och en rad andra möjligheter.

Vill du att vi informerar dig om när vi besöker din skola eller när det finns möjlighet för dig som studerar att anmäla dig till event, söka tjänster eller liknande?

Skanska 21

Läser du till civilingenjör inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ta ett första steg på en långsiktig resa med oss? Sök Skanska 21.

Läs om Skanska 21

Skanska P³

Läser du till högskoleingenjör? Tycker du att byggproduktion är spännande? Starta din resa med oss genom att söka P³.

Läs mer om Skanska P³

Exjobb

Är det dags att börja tänka på ditt exjobb? Hos oss får du en egen handledare som stöttar dig under ditt arbete, samtidigt som du får en inblick i allt du kan göra hos oss.

Läs om exjobb

Sommarjobb

Nyfiken på hur det är att arbeta på Skanska? Ett sommarjobb hos oss förser dig med värdefulla insikter för dina fortsatta studier och kan vara början på en lång karriär på Skanska.

Läs om sommarjobb

Arbetsmarknadsdagar

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig som student eller vilka möjligheter du har att arbeta hos oss efter examen?

Träffa oss på dessa arbetsmarknadsdagar