c

För dig som är student

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället. Det finns många anledningar till varför vi utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Starta din resa med oss.

Träffa oss på Skanska

Du som studerar kan få en inblick i vår verksamhet på flera olika sätt. Genom åren har nära ett tusental studenter lärt känna oss som arbetsgivare genom något av våra populära studentprogram, Skanska 21 och Skanska P³. Vi erbjuder även exjobb, sommarjobb, studenttävlingar och en rad andra möjligheter. Hoppas att vi ses!

Skanska 21

Läser du till civilingenjör inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ta ett första steg på en långsiktig resa med oss? Sök Skanska 21.

Läs om Skanska 21

Skanska P³

Läser du till högskoleingenjör? Tycker du att byggproduktion är spännande? Starta din resa med oss genom att söka P³.

Läs mer om Skanska P³

Arbetsmarknadsdagar

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig som student eller vilka möjligheter du har att arbeta hos oss efter examen?

Träffa oss på dessa arbetsmarknadsdagar

Lärling

Om du vill vara med och bygga morgondagens samhälle, gillar utveckling och vill skapa något bestående. Då kan en lärlingsanställning på Skanska vara något för dig.

Läs om lärlingsanställning

Exjobb

Är det dags att börja tänka på ditt exjobb? Hos oss får du en egen handledare som stöttar dig under ditt arbete, samtidigt som du får en inblick i allt du kan göra hos oss.

Läs om exjobb

Höst- och vårpraktik

Vi strävar efter att erbjuda en individanpassad praktikplats, efter dina önskemål och intressen. Genom din praktik får du en tydlig bild av hur det är att arbeta på Skanska.

Läs om höst- och vårpraktik