c

Kundmagasinet Flervärden

Flervärden handlar om dina lokaler, människor, miljö och affärer - hur du kan utveckla arbetsplatsen till sin fulla potential. Vi skildrar spännande människor, framtidens arbetsplatser, vägen till ett hållbart samhälle samt ger inspiration i form av arkitektur och design. Tidningen ges ut tre gånger per år.

I det senaste numret av Flervärden hälsar vi på hos den danska arkitektbyrån Lendager som ser avfall som en tillgång – de bygger hållbart med hjälp av upcycling. Tegel, betong och gamla fönsterramar blir grund i nya byggnader. Läs om uppfinningsrikedomen och visionerna!

Vi fördjupar oss också i hur vårt behov av dels återhämtning och dels samarbete ger oss nya kontorstrender. Pauser och möten blir viktigare än någonsin. En av flera starka trender är att arbeta platsoberoende – vi ser allt fler coworkingställen etableras och målgruppen är inte längre bara för kreatörer och entreprenörer.

Läs också om Skanskas arbete tillsammans med fler aktörer i ett konsortium för nya visioner för Göteborg. Plats för Göteborg innehåller idéer för nya arenor och samtidigt en helt ny stadsdel.

Läs senaste numret av Kundmagasinet Flervärden online, Trevlig läsning!

Nummer 3, 2017

I det här numret av Flervärden djupdyker vi i frågan om hur vi ska lyckas få till den ofta svåra balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Nummer 2, 2017

Läs om robotforskare Danica Kragic och framtidens sätt att arbeta. Titta även in i Piren2 i Göteborg.

Nummer 1, 2017

I det här numret kan du läsa om hur vår hälsa i arbetslivet ser ut. Vi hälsar också på i Studio.

Vad vill du läsa om?

Vi vill att Flervärden ska vara så intressant som möjligt. Vad skulle du vilja läsa mer om?

Tipsa oss gärna om ämnen till Flervärden

Missa inget!

Prenumerera på Flervärden för att inte missa några av våra spännande och intressanta artiklar.

Fyll i formuläret här
Senast uppdaterad: 2017-12-07