Flemingsbergs­dalen

Alldeles intill Flemingsbergs station, strax söder om Stockholm, växer Flemingsbergsdalen fram. Här skapas en helt ny stadsdel med kontor, bostäder, vårdboende, butiker och restauranger. Totalt kommer Flemingsbergsdalen bestå av 50 000 arbetsplatser, 50 000 boende och 50 000 besökare.

Runt knuten finns Södertörns högskola, Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Tingsrätt, Polisen, Häktet och ett resecentrum. Just nu utvecklar vi ett kvarter i Flemingsbergsdalen med flexibla kontor, moderna bostadsrätter och ett vårdboende.

190 miljösmarta bostadsrätter

Vårt nya bostadskvarter får tre trappuppgångar varav det ena är hela 18 våningar högt. Totalt skapar vi 190 bostadsrätter om 1-4 rum och kök, cirka 33 –88 kvadratmeter. Alla lägenheter får balkong eller uteplats och blir ljusa, miljösmarta.

Här bor du Svanenmärkt med låg energiförbrukning. Alla material är noga utvalda och miljösmarta. Lägenheterna är välplanerade med härligt sociala ytor. Runt hörnet har du en stor Ica Maxi, gym, och restauranger.

Läs mer och anmäl intresse

"Detta är ett gigantiskt utvecklingsprojekt, ett av de största i landet, som kommer att göra Flemingsberg till centrum för södra Stockholm."- Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande, om Flemingsbergsdalen

 

 

 

 

Moderna kontor nära stationen

På en stor hörntomt planerar vi moderna och flexibla kontorslokaler. Här väljer ni själva om ni ska sitta i öppet landskap eller i enskilda rum. Kontoret blir ett av fåtal nyproducerade lokalerna som finns i söderort.

Kommunikationerna till och från arbetsplatsen är fantastiska. Ni har pendeltågsstationen 100 meter bort, där även fjärr- och regionaltåg stannar, ett flertal bussar passerar förbi och i framtiden kommer en tvärbana att försörja området.

I kvarteret bygger vi ett vårdboende med 80 boenderum.

 

Det gulmarkerade området visar var vi bygger.

 

Visste du att...

Hitta hit

Du hittar vår arbetsplats i korsningen Björnkullavägen-Regulatorvägen alldeles intill shoppingcentret i Flemingsberg.

Se karta Flemingsbergsdalen.