c

HTH Kök i Eklanda

  • HTH kök
  • HTH kök
  • HTH kök

Unikt och verksamhetsanpassat showroom

En spektakulär, blå byggnad i glas möter de bilister som dagligen rullar fram längs Söderleden i Mölndal. HTHs visningslokal hamnar i blickfånget tack vare det perfekta läget och den spännande fasaden som inspirerats av danska designade köksluckor.

Allt fler svenskar väljer i dag att göra om sina kök. HTH finns sedan tidigare i centrala Göteborg men behövde komplettera med nya lokaler. Ökad tillgänglighet för slutkund var viktigt. Dessutom behövde företaget större yta för att visa upp fler kökslösningar.

Vi på Skanska hjälper företag att hitta unika och verksamhetsanpassade byggnader. I det här projektet kombinerades vår kunskap med HTHs erfarenhet från en liknande etablering i Jönköping.

Tiden var den stora utmaningen. För HTH var det viktigt att inviga lokalerna på utsatt datum och därför fanns inget utrymme för förseningar. Tack vare en mycket bra byggorganisation kunde butiken öppnas enligt plan.

Eklanda ligger i anslutning till Söderleden där tusentals bilar passerar dagligen. I närområdet finns kommersiell handel, verksamhetslokaler, industriföretag och bostadsområden som bland andra Skanska har varit med och byggt.

Andra företag som hittills har etablerat sig i Eklanda i samarbete med oss är bland andra Scan Interlight, Ahlsells, Kia, Lexus och Konradssons Kakel.

Antal projekt

loading
Se även Skanskas globala projekt på www.skanska.com/projects