c

Kontor

I våra innovativa och hållbara kontorshus skapas kreativa arbetsmiljöer för hyresgästerna. Vi på Skanska utvecklar kontor som bidrar till en positiv stadsutveckling.

Vi utvecklar kreativa och levande områden där företag har möjlighet att växa och utvecklas. I det arbetet ser vi alltid till kundens specifika behov. Vi strävar efter att våra områden blir del av en levande stadsutveckling – de ska bidra till en trevlig närmiljö för medarbetare, kunder och privatpersoner.

Gröna hus för ett hållbart samhälle

Genom att bygga gröna fastigheter är vi med och utvecklar ett hållbart samhälle. I alla våra fastigheter har vi byggt in energieffektiva lösningar som bidrar till lägre energiförbrukning, bra inomhusklimat och god ventilation. Vi strävar efter att få alla våra egenutvecklade fastigheter miljöcertifierade.

Låt huset spegla varumärket

En trevlig och inspirerande arbetsmiljö – till exempel med rätt temperatur och god ventilation – har stor betydelse för produktivitet och trivsel. Ett nytt kontor ger företag möjlighet att skapa en miljö som speglar varumärket, vilket stärker relationen både med befintliga och framtida medarbetare.

Rätt lösningar ger ökad lönsamhet

Vi skapar lösningar för våra kunder att öka sin lönsamhet – moderna energieffektiva lokaler ökar företags produktivitet, samtidigt minskar de sjukskrivningar och ökar flexibiliteten inför framtidens krav.

Några av våra kontorsprojekt

Citygate, Göteborg

I det expansiva området Gårda utvecklar Skanska framtidens mötesplats intill stadens arenor och evenemangsstråk. Högst upp i huset på våning 36 kommer du kunna blicka ut över staden ur ett helt nytt perspektiv.

Här sätter vi människors välmående i fokus och ger möjligheter för ett sundare sätt att leva och arbeta. Citygate kommer att miljöcertifieras enligt LEED® och ha WELL-certifiering för hälsosamma arbetsplatser.

De första våningsplanen erbjuder restauranger, mötesplatser och co-workingytor för såväl hyresgäster som människor i området.

Färdigställt: sommaren 2022

Läs mer om Citygate

Sthlm New

Sthlm New är en modern klimatsmart kontorsfastighet i Hammarby sjöstad, alldeles intill Stockholms innerstad. Huset ligger mitt i ett av Stockholms mest expansiva områden – en bra plats att möta framtiden på.

Det blir en urban miljö tänkt att locka kräsna företag inom media, IT, reklam, mode och musik. Huset ska leva mer eller mindre dygnet runt. Intill de generösa entréerna finns torg, parker och närhet till vatten. Det här är det nya Stockholm.

Start: 2017

Läs mer om Sthlm New
Senast uppdaterad: 2017-04-10