c

Sörred Kubiklager

Sörredsvägen, Hisingen, Göteborg

Skiss av Sörred Kubiklager på Hisingen.
1 av 3 Sörred Kubiklager, Hisingen, Göteborg.
Flygbild över Hisingen med markering för Sörred Kubiklager.
2 av 3 Sörred Kubiklager, Hisingen, Göteborg
Markering av mark där det nya Sörred Kubiklager ska startas.
3 av 3 Sörred Kubiklager, Hisingen, Göteborg.

Hur stort lager behöver du?

Sörred Kubiklager ligger på Hisingen i Göteborg, granne med Volvo Cars i Torslanda. Bara fem minuter från Göteborg Hamn som är Nordens största hamn, och nära de stora europavägarna. Vi kan erbjuda lokaler från 2 000 – 17 600 kvm, avtalslängd från 3 år.

Ett nytt modernt lager med möjlighet till ett kort avtal, vilket är unikt på marknaden, Inflyttning under våren 2020.

Vi hyr ut moderna lokaler med full kapacitet från golv till tak. Och det bästa av allt – ingenting är omöjligt. Vi placerar väggarna så att du får exakt den storlek ditt företag behöver. Självklart kan du peka ut var kontor, omklädningsrum, wc och dusch ska vara. Och om det krävs flera portar, mer kontorsyta eller en annan inredning utöver grundutförandet, då löser vi det. Det kallar vi flexibilitet.

Det har hänt och händer fortfarande mycket på marknaden. Vi vet att många företag snabbt måste kunna öka eller krympa för att anpassa sig efter situationen. Vi är lyhörda för de nya behoven och erbjuder korta hyreskontrakt, som minst från 3 år. På det sättet kan du som företagare minska dina risker samtidigt som du får alla fördelar med en ny modern lokal där logistiken flyter på.

Inflyttning

Lokalerna utvecklas för lagerverksamhet med inflyttning till våren . Lokalen anpassas helt efter dina önskemål och behov med möjlighet att enkelt dela av ytor, installera extra lastportar eller bygga till kontorsutrymmen.

Snabbfakta om Sörred Kubiklager

 • Adress: Sörredsvägen,Torslanda, Göteborg.
 • Storlek: 17 600 m² lager, kontor och personalutrymme varav 2 500 m² entresol
 • Fri takhöjd i lager: 11,7 m ovankant lagrat gods
 • Golvbärighet: 5 000 kg/m²
 • Max punktlast: 10 000 kg
 • Bärighet entresol: 500 kg/m²
 • Sprinkler: Enligt ESFR
 • Lastgård: Dimensionerad för 25,5 m lastbilekipage
 • Färdigt för inflyttning: Våren 2020
 • Lokalstorlekar: Cirka 2 000 m² – 17 600 m²
 • Portar: Lokal förses med markport och minst en port med dockningshus
 • Hyresgästanpassning: Kontor och personalutrymmen anpassas efter era behov

Läget kan inte bli bättre

Sörred Kubiklager ligger på Hisingen i Göteborg, granne med Volvo Cars i Torslanda. Lagret är strategiskt placerat bara fem minuter från Göteborgs Hamn som är Nordens största hamn.

Från Sörred Kubiklager når du snabbt det större vägnätet. I närheten går väg 155, och till E6 mot Oslo och Öresundsregionen tar det bara 15 minuter.

Fastigheten har bra skyltläge mot Sörredsvägen, och det finns mycket goda Kommunikationer i området. Bussen från Nils Ericssonterminalen i centrala Göteborg tar bara 20 minuter.

 I närområdet och runt Volvo i Torslanda finns dessutom ett brett serviceutbud, med till exempel restaurang, bank, gym och butiker.

Senast uppdaterad: 2019-02-18

Sökträffar (30)