c

Väla Gård

Väla Gård fasader av två byggnader med träd framför i skymning.
1 av 3 Väla gård ligger sju minuter från Helsingborgs city.
Väla Gård skiss ovanifrån.
2 av 3 Den anrika miljön bjuder in till kreativitet.
Väla Gård ritning.
3 av 3 Här kan ni vara med och utforma ert kontor från start.

Nya kontorslokaler på Väla gård

Endast sju minuter från Helsingborgs city ligger Väla gård. Här sitter du i en lugn och avslappnad parkmiljö och har samtidigt nära till service, butiker och restauranger. Väla gård ligger granne med Väla skog där du möts av lummig miljö och fina gång- och ridstigar.

Väla gård passar både stora och små företag. Här planerar vi att bygga nya kontor där kan ni vara med från start och utforma ert kontor tillsammans med arkitektbyrån Tengboms Michelsen. Tillsammans med arkitektbyrån tar vi fram ett förslag som har målet att med god marginal uppfylla era önskemål.

Anor från 1800-talet

Väla gård har anor från 1800-talet och ligger i en vacker byggnad i gråsten. Tillsammans med nybyggda arkitektritade hus som drar tankarna till skånelängor skapas en mycket speciell och tilltalande kontorsmiljö.

Minimal miljöpåverkan

Väla gård är en av Skanskas största miljösatsningar. Här är miljöpåverkan minimal och personalens välmående i fokus. Bra isolering, fönster och material hjälper till att komma ner i energiförbrukning. Solceller på taket energi från det naturliga dagsljuset och fastigheten har ett bergvärmesystem som håller ner förbrukningen.

Senast uppdaterad: 2022-12-14

Sökträffar (25)