c

STUDIO, 100 - 300 kvm

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

  • 2-atrium
  • 3-studio-meetingpoint-by-altitude-(2)
  • 4 united spaces
  • 5-studio-altitude-meetings
  • 6-boxplan
  • 8-skybar
  • 11-fasad_logga

Kreativitet och oväntade möten

Är du ute efter en ovanlig arbetsplats? STUDIO är Malmös nya mötesplats för staden och regionens näringsliv.

STUDIO är beläget på Universitetsholmen, mitt i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Centralstationen ligger ett stenkast bort. Granne med STUDIO finns Malmö Högskola, hotell och kongressanläggningen Malmö Live, Inkubator-verksamheten MINC, restauranger, caféer och gym.

I STUDIO blandas kontor med hotell, restauranger, caféer, butiker, skybar samt en blackbox – en multifunktionell yta som gör STUDIO komplett som mötesarena.

Här har du och dina medarbetare tillgång till nyskapande tjänster som sträcker sig från innovationsstöd och omvärldsbevakning till spännande serviceprojekt som gör arbetsvardagen enklare för alla medarbetare. STUDIOs reception ger dig och dina kunder ett personligt bemötande och hjälper er med det ni behöver.

På plan 6 finns en publik terrass för informella möten och luncher i solen. Högst upp i huset på plan 14 finns en skybar med Malmös bästa utsikt och egen takterass. Där kan du träffa medarbetare och andra hyresgäster.

STUDIO BOX

För det mindre företaget kan vi erbjuda konceptet STUDIO BOX på plan 3. Som BOX-hyresgäst har du tillgång till gemensamma ytor och rum för formella eller informella möten, lounge, pentry, terrass med mera vilket ger möjlighet till interaktion mellan personer, företag och även branscher.

Vi har fyra lediga boxar, Box 301, 306, 308 och 311 som rymmer 12-14 personer. Varje BOX består av en öppen arbetsplatsyta, telefonrum och samtalsrum.

Senast uppdaterad: 2017-05-29

Sökträffar (28)