c

STUDIO, 250-2500 kvm

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

  • STUDIO mötesplats
  • STUDIO Malmö
  • STUDIO Malmö
  • Studio mötesplats
  • Studio Malmö fasadvy

Kreativitet och oväntade möten

Är du ute efter en ovanlig arbetsplats? STUDIO är Malmös nya mötesplats för staden och regionens näringsliv. Moderna kontor blandas med hotell, restauranger, caféer, butiker, skybar samt en blackbox – en multifunktionell yta som gör STUDIO komplett som mötesarena.

STUDIO är en nytänkande byggnad att arbeta, mötas och umgås i. Här finns det plats för både stora och mindre företag, du väljer själv hur stor yta företaget behöver.

I STUDIO har du och dina medarbetare tillgång till nyskapande tjänster som sträcker sig från innovationsstöd och omvärldsbevakning till spännande serviceprojekt som gör arbetsvardagen enklare för alla medarbetare. STUDIOs reception ger dig och dina kunder ett personligt bemötande och hjälper er med det ni behöver.

På plan 6 finns en publik terrass för informella möten och luncher i solen. Högst upp i huset på plan 14 finns en skybar med Malmös bästa utsikt och egen takterass. Där kan du träffa medarbetare och andra hyresgäster.

Innovativ och kreativ miljö

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner med framgångsrik forskning, vitala inkubatormiljöer, begåvade och ambitiösa människor, och levande företagskultur. Malmö har också ett vibrerande kultur- och nöjesliv.

STUDIO är beläget på Universitetsholmen, mitt i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Centralstationen ligger ett stenkast bort. Granne med STUDIO finns Malmö Högskola, hotell och kongressanläggningen Malmö Live, Inkubator-verksamheten MINC, restauranger, caféer och gym.

Det finns många anledningar att stanna kvar i huset. I STUDIO finns mängder av möjligheter till informella möten, oväntade upplevelser och sköna miljöer att bara hänga i eller träffas i.

STUDIO BOX

För det mindre företaget kan vi erbjuda konceptet STUDIO BOX, som ger dig möjligheter att utifrån ditt företags förutsättningar välja din nya arbetsplats. Vi erbjuder BOXar i varierande storlekar. Varje BOX består av en öppen arbetsplatsyta, samt telefonrum och samtalsrum.

Som BOX-hyresgäst har du tillgång till närliggande gemensamma ytor och rum för formella eller informella möten, lounge, pentry, terrass med mera vilket ger möjlighet till interaktion mellan personer, företag och även branscher.

Senast uppdaterad: 2017-05-29

Sökträffar (28)